Ererondje
Image default
Industrie

Koop uw spankettingen bij dit bedrijf om zware lasten te verplaatsen

Moet u, of moeten uw collega’s, regelmatig zware lasten verplaatsen? Dan zijn spankettingen onmisbaar! Bij BMI Hijsgereedschap koopt u deze van hoogwaardige kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Tevens profiteert u hier van de beste service. Keuringen worden namelijk regelmatig uitgevoerd, zodat u bij veroudering van uw hijsgereedschap, niet direct nieuw moet kopen. Daarnaast is het mogelijk om bij dit bedrijf bepaalde hijsgereedschappen te huren. U hoeft dus geen grote aankoop te doen wanneer u het gereedschap toch maar eenmalig nodig heeft. Koopt u toch liever bepaalde gereedschappen, zodat u er langdurig van profiteert? Alles is gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen voor betrouwbaarheid en veiligheid. Spankettingen schaft u hier dus veilig en vertrouwd aan!

Ook pallethaken en evenaars koopt u bij dit bedrijf

Het verplaatsen van zware lasten stopt niet bij de aanschaf van enkel spankettingen. Moet u bijvoorbeeld grote lasten hijsen? Dan is de aankoop van een evenaar nodig. Met een evenaar heft u op meerdere punten, waardoor het hijsen stabieler verloopt. Daarnaast vindt u in het brede assortiment ook pallethaken. Deze zijn van het merk Bomaco en worden gefabriceerd in België: kwaliteit dicht bij huis dus. U kiest zelf hoeveel uw nieuwe pallethaak moet kunnen tillen en welk type u wilt hebben. De mogelijkheden binnen hijsgereedschap zijn eindeloos bij BMI Hijsgereedschap!

Over dit erkende bedrijf

BMI Hijsgereedschap is hét bedrijf op het gebied van verkoop en verhuur van hef- en hijsmiddelen. U vindt hier uiteenlopende producten en met ontzettend veel capaciteiten. Deze officiële dealer van Kito en Delta is al jaren leverancier van hijsgereedschap. Iedere bouwkundige zou ooit van dit bedrijf gehoord moeten hebben, want alles wat u nodig heeft, vindt u hier. Heeft u nog vragen? De specialisten beantwoorden deze graag! De contactmogelijkheden vindt u op de website. Profiteert u binnenkort ook van de hoogste kwaliteit in hef- en hijsgereedschap?

https://www.hijsgereedschap.nl/producten