Ererondje
Image default
Mode en Kleding

Laat je kleding stralen door de juiste etalagepop!

Kleding verkoopt vaak zichzelf. Als je lekker door de winkelstraten loopt en de etalages bekijkt, dan weet je vaak direct of je die betreffende winkel wel of niet naar binnen zal gaan. Je ziet vaak direct of het kledingstuk wel of niet bij hem je past, of het goed gemaakt is, of de kleur je bevalt, etcetera. Dus; louter kleding bepaalt of we het stuk kopen of niet. 

Nee hoor, schijn bedriegt! Het is absoluut niet alléén de kleding waar wij mensen naar kijken. Wij laten ons namelijk minstens net zo beïnvloeden door de aankleding van de gehele etalage, met in het bijzonder: de etalagepoppen!

 

Staan er mooie paspoppen in de etalage, dan gaan wij alsnog naar binnen, ook als de kledingstijl ons eigenlijk helemaal niet zo aanspreekt. Raar.. Maar is dat erg dan? Nee! Wat mij betreft is het bewonderen van mooie etalages een genot. Zeker als zichtbaar is dat er veel tijd, energie en creativeit in is gestoken. Want er zijn natuurlijk ook van die winkels die alleen maar standaard poppen hebben. Jep, je hebt nu een beeld in je hoofd, en die poppen bedoel ik dus ook. Te mooie, neppe kopieën van mensen, met prachtig haar, een übergladde huid en heel veel slechte make-up rondom de gigantische ogen. Nee, die poppen raken mij niet zo. Maar juist die bijzondere, met bijvoorbeeld gouden hoofden, of met heel stylistische witte, strakke hoofden, zonder ogen of mond.. Kortom: custom made! Ik ben van mening dat júist door die prachtige poppen de aandacht èxtra op de kleding wordt geplaatst. En wij kopen vervolgens die kleding! Voilà!

Minpuntje is alleen wel dat de kleding bij ons (of in elk geval bij mij..) vrijwel nooit zo mooi staat als bij de paspop.. Helaas. Erg jammer. Misschien moet ik mijn hoofd ook maar goud schilderen of m’n mond en ogen dichthouden en als stylistische witte strakke paspop door de winkelstraat wandelen? Wat zal ík veel bekijks hebben!

Voor meer info : http://www.hansboodt-paspoppen.nl/