Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Het reinigen van uw linnen gordijnen

Linnen is een natuurproduct waarbij de stof erg gevoelig is voor krimp. Daarom raden wij u niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Wel raden wij aan om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode voor reiniging zonder water.

Voering en afwerking: maak de perfecte look af

Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. De linnen gordijnen worden zo beschermt tegen het zonlicht en behoudt hierdoor langer zijn kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een goede isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter gaan ze juist de kou en tocht van buiten tegen. Dit is precies wat je wilt!

Linnen gordijnen, linnenlook en transparante gordijnen

U heeft echt ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen (op maat) kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe en stijlvolle uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis op maat laten maken en laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

Voor meer info : https://www.ererondje.nl/