Ererondje
Image default
Bedrijven

Met een airsock zorgt u voor schone lucht in uw kantoor

Schone lucht is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat vervuilde lucht ongezond is en dat ziekteverwekkers om zich heen kunnen grijpen als de lucht niet regelmatig wordt ververst. Met een airsock kunt u er op een eenvoudige manier voor zorgen dat de lucht in iedere ruimte van uw kantoor continu wordt ververst. Er hoeft geen raam open en medewerkers zitten dus niet op de tocht. De lucht wordt continu ververst en dus niet om de paar minuten. U hoeft hier ook niets aan in te stellen. Omdat de textiele luchtslangen in diverse kleuren leverbaar zijn kunnen ze fraai in het interieur worden weggewerkt.

Verse lucht bij ieder bedrijf

Het bedrijf BLT Luchttechniek levert en installeert de airsock in Nederland. Dit systeem is niet alleen toepasbaar voor kantoren. Het is geschikt voor iedere ruimte die geventileerd moet worden. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een theater, een restaurant, een school of de praktijkruimte van een fysiotherapeut. De mogelijkheden zijn zo onbegrensd omdat het systeem zeer flexibel is. De airsock is tussen de 5 en 10 meter lang, maar kan probleemloos worden gekoppeld tot een lengte van maximaal 100 meter. Zo kan iedere afstand naar buiten worden overbrugd. De verse lucht wordt aangezogen en op een niet hinderlijke manier in de ruimte verspreid.

Vraag uw prijsopgave vandaag nog aan

Wilt u ook schone en verse lucht in uw pand? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een airsock. De luchtsok kan eenvoudig worden geïnstalleerd en vraagt weinig onderhoud. U kunt een offerte aanvragen bij BLT Luchttechniek door het contactformulier op de website in te vullen maar uiteraard kunt u hen ook telefonisch bereiken. Als u akkoord gaat met de offerte dan kan er direct een datum worden gepland voor de installatie. Als u nog aanvullende vragen heeft dan kunt u die uiteraard altijd voorleggen.

https://www.bltluchttechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat doet een afdeling planning en control precies?

Koop snus met korting

De camper