Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Met een gps tracker vind u voortuigen terug.

Het komt met name de laatste tijd steeds vaker voor dat dure producten worden gepikt. Vorig jaar zijn er 420.000 scooter, 70.500 fietsen en tienduizenden auto’s gestolen door dieven. Criminelen worden steeds brutaler en stelen op klaarlichte dag hele gerages aan voertuigen leeg. Fietsen en scooters zijn een gewild object en de verzekering keert vrijwel nooit iets uit.

Gps trackers.
Door de gpstracker kan dit probleem tot het verleden behoren. De volgsystemen hebben een track and trace functie in het apparaatje, waardoor de locatie binnen enkele minuten bekend is bij de eigenaar. Dat was recent ook het geval op 8 april, toen criminelen 7 scooters op een parkeerplaats besloten te stelen. Een van de scooters was uitgerust met een gps tracker en hierdoor kon de politie worden ingeschakeld. De motoren waren in een mum van tijd weer bij hun originele eigenaar. Getuige Gerard Mos meldde daar het volgende over: “Mijn scooter is gestolen en ik vond deze makkelijk terug door de gpstrackers. Ik heb iedereen aangeraden deze track and trace toestellen te gebruiken.”

Meerdere waarschuwingen.
Ook de lokale ant-diefstal waakhond van stichting preventie diefstal voertuigen raad dit volgsysteem aan. Voor een paar tientjes zijn deze gps tracking systemen te koop op diverse websites en de shade van diefstal loopt in de duizenden euro’s. We raden aan nooit zelfs achter een boef aan te gaan, maar de politie te waarschuwen.

Voor meer info : http://www.vindmijterug.nl