Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Mosa tegels

Mosa tegels in alle formaten

Als u bij de firma Regge mooie Mosa tegels uit gaat zoeken, dan profiteert u van een uitstekende service, waar u nog jaren na dato aan terug zult denken. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Bij ons bent u echt aan het juiste adres als u voor goedkope mosa tegels wilt gaan en beslist niet te diep in de buidel wilt tasten. Wij durven wel te stellen dat u zeker geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Dat staat als een paal boven water. Wij leveren de beste mosa tegels en zijn van alle markten thuis. Wij hebben voor ieder wat wils en bij ons is geen nee te koop. Wij vinden dat de klant echt koning is, en dit merkt u aan onze:

  • geweldige service, waar u altijd gebruik van kunt maken
  • lage prijzen voor kwalitatief hoogwaardige producten
  • de beste mosa tegels tegen de laagste prijs
  • de mogelijkheid om zelfs buiten onze openingstijden langs te komen om ons overweldigende assortiment in keramiektegels te aanschouwen

Bij ons kunt u altijd rekenen op een professioneel advies op maat gemaakt voor uw situatie. Onze medewerkers verstaan hun vak goed en weten waar zij het over hebben als zij u adviseren over welke mosa tegels het beste zouden staan in bijvoorbeeld uw badkamer. Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn en bent u bang dat er een addertje onder het gras zit? Wilt u er zeker van zijn dat u ook waar voor uw geld krijgt en niet blij gemaakt wordt met een dode mus? Wilt u geen kat in de zak kopen en er dus van op aan kunnen dat wij doen wat wij beloven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen door onze kennis en kunde op dit gebied. U zult er nog versteld van staan hoe veel er bij ons mogelijk is. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan even verder in de volgende alinea’s. Daar vindt u het antwoord op al uw vragen over mosa tegels. Dat staat vast.

Echte mosa tegels hoeven helemaal niet duur te zijn

Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dat ook bij u niet doen. Doordat wij alleen maar top merken leveren, kunnen wij u de garantie geven dat de mosa tegels jarenlang mee gaan. Daarnaast hebben ze een geweldig mooi design en zijn de van hoogwaardig materiaal gemaakt. Deze keramiektegels zijn er voor de echte designliefhebber, voor mensen zoals u, die een verfijnde smaak hebben. Wij zijn gevestigd in Enter, maar mensen van heinde en verre weten de weg naar ons ook goed te vinden. Zo bedienen wij vele klanten in de hele regio. Wilt u ook wel eens weten welke merken wij nog meer voor u in de aanbieding hebben? Neem dan even een kijkje in het onderstaande lijstje met topmerken. Regge grossiert niet alleen in mosa tegels, maar ook in:

  • lea
  • atlas concorde
  • marazzi
  • monocibec
  • kronos
  • en nog veel meer soorten

U kunt een willekeurig tegelmerk opnoemen, en wij nemen het op in ons aanbod. Op die manier kunnen wij onze klanten op hun wenken bedienen. Maar niet alleen ons overweldigend grote assortiment is een reden om voor Regge te kiezen. Ook de prijzen zijn erg laag. Wij bieden mosa tegels aan voor de laagste prijs, zodat u nog wat geld over houdt voor andere dingen. Als u uw huis aan het verbouwen bent, hebt u meestal al genoeg kosten. U wilt misschien niet alleen nieuwe mosa tegels, maar ook een nieuw interieur in uw badkamer. Te denken valt aan een douche, een waskom, een toiletpot en nog veel meer. U kunt uw zuur verdiende centen maar een keer uitgeven en dan wilt u dit natuurlijk wel goed doen. Wees daarom geen dief van uw eigen portemonnee en kies voor ons. Dan weet u in ieder geval zeker dat u niet te veel uitgeeft aan mosa tegels.

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Het staat als een paal boven water dat het geen enkele zin heeft om in zee te gaan met een van onze concurrenten. Bij ons bent u namelijk een stuk voordeliger uit. Wie winkelt bij Regge Tegels, houdt geld over voor andere dingen. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet te diep in de buidel tasten voor een dergelijke aankoop? U wilt toch ook het liefst zo goedkoop mogelijk uit zijn? Alleen als u voor ons kiest, dan is dit mogelijk. Wilt u de mosa tegels wel eens met eigen ogen aanschouwen? Dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen op onze geheel vernieuwde en uitgebreide website. Hier vindt u meer informatie over hoe u contact met ons op kunt nemen. U kunt ons te allen tijde bezoeken in de winkel tijdens openingstijden. Maar hebt u nou een drukke baan en schikt het u niet om op zo’n tijdstip overdag langs te komen? Dan kunt u gewoon even bellen en een afspraak maken voor een avond die u goed uitkomt. Wij vinden het belangrijk om de tijd voor u te nemen, zodat wij u goed kunnen adviseren en u op uw gemak even rond kunt kijken. Wilt u meer weten over de mosa tegels? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Voor meer info : http://www.regge-tegels.nl/mosa-tegel