Ererondje
Image default
Vakantie

motorvakanties naar verschillende landen in Europa

Aanbieders motorvakanties
Er zijn verschillende Nederlandse en Belgische aanbieders van motorvakanties met veel faciliteiten voor motorrijders. Veel aanbieders organiseren op een vakkundige manier reizen voor motorrijders. Ook voor het komende jaar hebben zij opnieuw een fantastisch programma ontwikkeld. Zoek je een leuke bestemming voor een motorvakantie? Een georganiseerde groepsreis, juist een individueel te rijden reis of liever samen met uw partner, een echte sportreis of een motorreis waarbij je een ferry oversteek maakt? Je vindt alle motorvakanties bij VakantieWegwijzer.com. 

Rondreizen
We hebben rondreizen samengesteld, waarbij meerdere gebieden of zelfs meerdere landen in één reis gecombineerd zijn. Dat is motorreizen waarbij je het beste uit het land of een regio haalt. Rondreizen zijn vaak avontuurlijke reizen, waarbij je de cultuur van een land pas echt leert kennen en de lokale bevolking ontmoet. Je komt namelijk op plaatsen waar de gewone toerist nooit zal komen, weg van de grote snelwegen. Veelal bevatten de georganiseerde reizen tochten naar de mooiste plekjes van een land; routes naar en in natuurgebieden, exotische dorpjes en diverse historische steden. 

Groepsreizen
Bij groepsrondreizen gaan er in principe nooit meer dan 30 personen op zo’n reis mee. Ook geldt er een minimum aantal deelnemers, dat ligt rond de 8 personen. Deelname aan een groepsreis is een onbezorgde en veilige manier om een motorvakantie te beleven. De routes zijn met zorg bepaald, er rijdt een volgauto mee voor de bagage en de reservemotor en het is bovendien extra gezellig om op een ongedwongen manier met andere motorliefhebbers te reizen. De dagtochten kan je bij sommige reizen alleen rijden, meestal wordt in principe met de andere deelnemers in groepsverband gereden. Een dag iets anders doen dan het programma vermeldt kan vaak ook, maar vraag dit bij twijfel altijd na voordat je een reis definitief boekt. 

Voor meer info : http://www.tbtravel.nl/