Ererondje
Image default
Bedrijven

Onder andere producten om wateroverlast te voorkomen

In het grote assortiment van Advanced Sealing Technology (AST) vindt u producten om wateroverlast te voorkomen. Het aanbod reikt echter veel verder. Deze specialist geeft ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. Dit doet deze specialist niet alleen naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage, maar ook bij bijvoorbeeld trainingen. Ook voeren zij preventieve berekeningen uit, zodat u weet hoe het in uw bedrijf gesteld is met het risico op wateroverlast. Denk bij deze berekeningen aan lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden en oppervlakteruwheid, die iets zegt over de mate waarin de oppervlakte van bijvoorbeeld uw producten waterafstotend zijn. 

De heldere projectaanpak van de specialist om wateroverlast te voorkomen

Dit probleem heeft u vast ook wel eens. Een langdurige lekkage in uw bedrijf. Laat u het dan maar zo? Dan ontstaan er misschien verborgen kosten van formaat. Advanced Sealing Technology (AST) werkt projectmatig om de lekkage op te lossen en nieuwe lekkages te voorkomen. We bekijken eerst waar de problemen vandaan komen en waar ze zich voordoen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt, waarin ontwerpen worden gemaakt voor de oplossingen. Deze worden uitvoerig getest. Na de implementatie vinden wij het heel belangrijk dat wij uw goedkeuring krijgen. Zo weten wij zeker dat de oplossing ook echt werkt. 

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Voor hoogwaardige anti-overstromingsartikelen moet u bij Advanced Sealing Technology (AST) zijn. Er zijn standaard producten, maar deze specialist biedt ook maatwerkoplossingen. Zo kunt u wateroverlast voor zijn met hulp van Advanced Sealing Technology. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo pakt u het risico op wateroverlast aan.