Ererondje
Image default
Auto

Onderdeel VW nodig?

Heeft u een Volkswagen Kever en is de motor aan vervanging toe? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Uw Kever motor bestelt u gewoon bij Paruzzi, de specialist op het gebied van Volkswagen onderdelen. Al jarenlang zijn wij het adres voor nieuwe en originele onderdelen voor elk soort Volkswagen. Zelfs specifieke onderdelen die nergens anders te krijgen zijn, vindt u bij Paruzzi. Daarnaast voorzien wij u graag van advies als het gaat om het vervangen van een bepaald onderdeel VW.

Juiste onderdeel vinden

Voor het aanschaffen van Volkswagen onderdelen kunt u terecht in onze winkel, maar ook online kunt u alle gewenste onderdelen vinden en bestellen. Op onze overzichtelijke website vindt u veel informatie en kunt u gemakkelijk zoeken naar de onderdelen die u nodig heeft. U kunt zoeken per VW type en door het gebruik van type aanduidingen heeft u altijd snel het juiste onderdeel voor het juiste model gevonden.

Originele onderdelen

U kunt bij Paruzzi terecht voor allerlei Volkswagen onderdelen. Maar wat Paruzzi echt speciaal maakt, is dat wij u ook kunnen helpen als het gaat om originele onderdelen voor uw Volkswagen. Deze zijn niet meer te verkrijgen bij uw dealer en zijn dus over het algemeen zeer lastig te vinden. Op onze website zijn alle originele onderdelen verdeeld op subcategorie. U kunt ook zoeken door middel van het onderdeelnummer, of op de Duitse of Engelse productomschrijving. 

Paruzzi cadeaubon 

U bestelling bij Paruzzi wordt kosteloos verzonden bij besteding van 50 euro of meer. Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand die gek is van Volkswagens? Dan kunt u bij ons terecht voor een Paruzzi cadeaubon. U kunt zelf het bedrag bepalen en de cadeaubon persoonlijk maken door middel van een leuke tekst of afbeelding. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? 
Bel ons dan op (+31 (0)113 – 503 555 voor NL en 09 3494131 voor BE), of stuur een e-mail. U kunt ook gewoon op winkeldagen bij ons langskomen. Wij helpen graag.

Voor meer info : http://www.paruzzi.com/