Ererondje
Image default
Internet

Online desktop

Online desktop

We werken met ons allen steeds meer en steeds vaker op computers. Dit is een logisch gevolg van de continue ontwikkelingen op allerlei vlakken. Waar het een aantal decennia geleden nog niet denkbaar was dat de computer zo een grote rol in ons leven zou hebben zoals deze vandaag de dag heeft en waar het ondenkbaar was dat vrijwel iedereen op kantoor achter z’n computer aan het werk was, daar is het tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen maakt lange uren achter zijn of haar computer. Het opslaan van documenten kan daarbij wel eens een lastig punt zijn. Met name in de huidige situatie waarin het nieuwe werken of het flexibel werken steeds meer aan terrein wint. Het is niet altijd even handig om bestanden heen en weer te mailen of om alle bestanden continu op een usb-stick te zetten. Maar vrees niet, er zijn tegenwoordig eenvoudigere oplossingen dan bovenstaande twee. Je hebt er vast al eens van gehoord, het werken in de cloud. Dat is eigenlijk exact wat een zogenaamde online desktop voor u doet. Met een online desktop hoeft u uw bestanden niet overal op te slaan en niet van hot naar her mee te slepen, maar met de online desktop staan de bestanden centraal opgeslagen. De bestanden staan met de online desktop niet alleen centraal opgeslagen, maar de bestanden zijn ook nog eens overal vandaan toegankelijk. Of je nu thuis werkt of dat je op kantoor werkt, het makt allemaal niet uit. Het is een kwestie van inloggen en je ziet al je bestanden terug. Het maakt ook niet uit met wat voor apparaat je toegang probeert te krijgen. Of het nu is met een smartphone, een tablet of een reguliere pc, met alle apparaten heb je even snel en even gemakkelijk toegang tot de door jou opgeslagen bestanden. De online desktop is eigenlijk heel eenvoudig als online werkplek te bestempelen. Je kan eenvoudig verder gaan met je werk, waar je op kantoor gebleven was. Bovendien is het erg gemakkelijk om samen met collega’s aan een en hetzelfde document te werken. De documenten worden met de online desktop namelijk op een gedeelde omgeving opgeslagen. U kunt hiermee zelf bepalen wie toegang tot de documenten heeft en wie niet. Op deze manier wordt het werken een stuk efficiënter en bespaart u veel tijd op heen en weer reizen en heen en weer bellen. Iedereen van wie u het wil, heeft toegang tot de door u gedeelde documenten.

Wat zijn de voordelen van een online desktop?

In de bovenstaande tekst zijn we al even ingegaan op de voordelen van een online desktop. Dit zijn er nogal wat. Om u overzichtelijk inzicht te geven van de voordelen, sommen we er hieronder een aantal voor u op:

  • u heeft altijd en overal toegang tot uw werkplek
  • u heeft toegang tot uw eigen bedrijfsapplicaties
  • u kunt al uw bedrijfsgegevens eenvoudig en veilig opslaan
  • u hoeft geen investeringen te doen in hardware en software
  • u kunt samen met uw collega’s in een en hetzelfde document werken

Dit zijn slechts enkele voordelen van het werken met een online desktop. Er zijn nog tal van voordelen te noemen, maar de mate waarin u van deze voordelen profiteert is afhankelijk van de manier waarop u zelf wenst te werken met de online desktop. U hoeft natuurlijk niet van alle mogelijkheden die de online desktop biedt, gebruik te maken. Op de website van spiritcloud.nl kunt u meer lezen over het werken met een online desktop. U kunt hier niet alleen meer lezen over deze manier van werken, maar u kunt ook uw voordele uitrekenen. U kunt een vergelijking maken tussen uw huidige manier van werken en het werken met een online desktop. De verschillen in kosten zitten hem met name in de aanschaf van software. Bovendien kunt u op de site meer lezen over veel gestelde vragen. Veel mensen weten niet exact wat het werken met een online desktop nu inhoudt. Dat is begrijpelijk. Daarom hebben we een aparte tab aangemaakt voor de meest voorkomende vragen. U vindt hier antwoorden op deze vragen. Als u toch nog vragen heeft met betrekking tot onze dienstverlening en de online desktop, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Veilig en vertrouwd in een goed beveiligde digitale omgeving

Met een online desktop kunt u dus overal vandaan veilig online werken met de door u opgeslagen documenten. Gemak dient de mens, dus waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk kan. Waarom al het gedoe van documenten op allerlei verschillende plaatsen opslaan zodat u ze maar niet kwijt raakt, terwijl u uw documenten eenvoudig, snel en betrouwbaar kunt opslaan via de online desktop?  We begrijpen heel goed dat al het nieuwe wennen is en dat het wel even wennen zal zijn om te werken met de online desktop. Dat is logisch! Het werkt echter zeer eenvoudig en u zult net als vele anderen niet meer terug willen naar het gedoe met rondslingerende usb-sticks en het zoeken naar bestanden op verschillende locaties. Het blijft hoe dan ook een stap om met de online desktop te gaan werken. U bent daarom zeker nergens toe verplicht. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij spiritcloud.nl. Hiermee krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en de verschillende pakketten die aangeboden worden. U kunt simpel kiezen voor het pakket dat het beste bij u en uw werknemers past. We wensen u veel plezier!

Voor meer info : http://www.spiritcloud.nl/online-desktop