Wanneer je niet meer zeker bent van jezelf op vlak van professionele ontwikkeling, is het verstandig om hierover in gesprek te gaan. Lastige keuzes maken op vlak van werk en leven is vaak een hele uitdaging. Als je hierin bijgestaan wordt door een ervaren professional, zal je de correcte ondersteuning vinden om de juiste beslissing te maken. Doe dit door loopbaancoaching te volgen in Nijmegen bij MD-act. Daar ga je op gesprek met een van de vele specialisten die het graag met je hebben over hoe jouw werkervaringen tot nu toe zijn geweest. Heb je weleens twijfels over je huidige werksituatie? Is er iets wat je altijd al hebt willen proberen, maar nooit weet of je dat wel mentaal aankan? Ontdek jezelf tijdens een loopbaancoaching in Nijmegen.

Bouw op ervaren professionals

Vele mensen weten lange tijd niet goed wat ze nu precies willen doen. In een gesprek met een van de professionals bij MD-act zoek je naar je eigen kwaliteiten. Daarbij probeer je ook te achterhalen wat je belangrijk vindt in je werk. Wat zijn graag de elementen die je nastreeft in je professionele omgeving? Waaruit haal je nu echt voldoening? Met de gepaste gesprekstechnieken en op een luchtige manier ga je tijdens een loopbaancoaching in Nijmegen daarnaar op zoek. Je baan is namelijk een van de dingen waar je het meeste tijd aan spendeert. Daarom is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat hierin gelukkig aan de slag kan.

Twijfel niet wanneer je interesse hebt

Voor loopbaancoaching in Nijmegen bij MD-act neem je gewoon contact op met de medewerkers. Daar bespreek je het aantal sessies dat je wenst en kies je uit Robert Wouterse of Mariëlle Damoiseaux als begeleider. In beide profielen lees je over hun werkwijzen en kies je op basis daarvan welke het beste bij je past. Het tarief is € 142,65,- per uur, maar als werkgever zijn deze aftrekbaar.

https://md-act.nl/