Heeft u een eigen onderneming en wilt u hier een aantal laadpalen plaatsen? Of zoekt u er een voor uw woning? In beide gevallen kiest u voor een New Motion laadpaal. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! U wilt toch ook gratis een laadpaal plaatsen? Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Aantrekkelijke kosten voor privé laadpaal of publieke laadpunten laten plaatsen

Ziet u ze ook steeds vaker op de weg? De elektrische auto’s. Op het moment ziet u steeds vaker deze auto’s op de weg. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Als u een New Motion laadpaal wilt laten plaatsen, wat zijn dan de kosten? Dit is een logische vraag. U wilt namelijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen van publieke laadpalen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.