Ererondje
Image default
Woningen

Op zoek naar een makelaar in de regio Borne?

Kom dan eens langs bij het beste Makelaarskantoor Borne, voor mogelijke koop of verkoop van een woning in Borne. Wij zijn de ideale makelaar voor het kopen van uw droom woning in Borne, waarbij er rekening wordt gehouden met uw budget. Borne is een dorp in Twente in de provincie Overijssel waar je erg mooi kunt wonen. Er komen regelmatig woningen vrij en er worden veel woningen gebouwd. Zo heb je vrijwel alles in Borne en is het gewoon erg mooi wonen. En verkoop je een woning ook makkelijk in Borne omdat er veel vraag is. 

Hoe werken wij?

Wij weten alles van de huizenmarkt en houden deze voortdurend in de gaten, maar voornamelijk in Borne. Zo kun je via ons je huis verkopen of kopen, en kijken wij wat er allemaal mogelijk is. Zo krijg je bij ons een gratis waardebepaling, zodat u weet wat uw woning waard is in de huidige markt. En doen wij ook de taxaties van woningen maar ook van vastgoed. Daarnaast kijken wij welke hypotheek het beste bij u past, om zo te kijken of we jouw droomhuis kunnen realiseren. En doen we altijd ons best bij de bank om die hypotheek te regelen. 

Huis kopen of verkopen 

Als u een huis gaat kopen in Borne via ons makelaarskantoor dan zullen wij ons best doen om jouw ideale woning te vinden. Hierbij kijken we als eerst naar de wensen en je budget, en kijken we naar de waarde van je huidige huis. Om zo te kijken welke hypotheek reëel is en welke woning je voor dat bedrag kunt krijgen. Ook verkopen kan via ons en we zullen dan altijd is de waarde bepalen. Om zo een eerlijke prijs te kunnen vragen en hem ook snel te verkopen. Wij sorteren de woning en u hoeft alleen nog maar een keuze te maken.