Ererondje
Image default
Auto

Op zoek naar een rijschool in Tilburg?

Je rijbewijs halen bij een goedkope rijschool in Tilburg? Dat kan al vanaf het moment dat je 16.5 jaar bent. Uiteraard dien je voor je het praktijkexamen aflegt, wel te zijn geslaagd voor het theorie examen. In Tilburg kan je bij diverse rijscholen terecht voor rijlessen, maar uiteraard is niet elke autorijschool hetzelfde. Waar moet je dus op letten bij het kiezen van een goede rijschool in Tilburg?

 

  • Zorg dat je voldoende informatie krijgt over de rijschool en de instructeur.
  • Ga voor je zelf na in welke auto er rijles wordt gegeven. Als je bijna 2 meter bent, is het veel prettiger om les te krijgen in een wagen die de bestuurder genoeg ruimte biedt.
  • Vraag aan je vrienden bij welke rijschool zij rijles hebben gehad. De ervaring van anderen kan goed helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze.
  • Is het prettig voor jou om thuis opgehaald te worden en na afloop weer terug gebracht te worden? Vraag of dat kan.
  • Probeer te achterhalen via het CBR, wat het slagingspercentage is van de rijschool van jouw keuze.
  • In de meeste gevallen is het nemen van een proefles erg zinvol. Je krijgt dan ook een beter beeld van de wijze van lesgeven door de rij-instructeur.

Een goede docent zal je na afloop van de proefles kunnen vertellen hoeveel rijlessen je volgens hem of haar uiteindelijk nodig hebt om klaar te zijn voor het examen. Wat ook belangrijk is om een goede keuze te maken, is dat je een goed contact kan hebben met je toekomstige rij-instructeur. De kans is groot dat je een behoorlijk aantal uren bij elkaar in de wagen zit. Durf echter wel kritisch te zijn en bepaal voor jezelf wat je verwacht van een autorijschool in Tilburg en omgeving.

Voor meer info : http://www.intest.nl