Ererondje
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar grote maten herenwinkel? Biggymans Kleding is het vertrouwde adres!

Biggymanskleding is een speciaal zaak op het gebied van grote maten herenkleding. Op onze webshop en in onze winkel vindt u een groot assortiment grote maten herenkleding voor mannen. Het assortiment bestaat uit t-shirts, polo’s, sweaters, overhemden, jassen, sport kleding, zwembroeken, korte broeken, spijkerbroeken, ondergoed, riemen, pyjama’s en kostuums ( ook op maat gemaakt ). Allen verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en stijlen. Zo zijn er kostuums en colberts verkrijgbaar tot en met maat 78 lengte maat / 38 buikmaat. Diverse kleding stukken in mouwlengte 7 (72 centimeter) en boordmaat 57, en jeans in lengtes 40. Daarnaast bieden wij jeans, pantalons, jacks en shirts van maat 2XL tot en met 14XL aan op onze website en in onze winkel in Almere.

Voor veel mannen is er tegenwoordig heel veel keus als het gaat om herenkleding. Maar als het gaat om grote maten kleding, dan heb je vaak wel minder keus. In Nederland zijn er maar weinig mannenmodezaken die een dergelijk assortiment in huis hebben én ook nog eens gespecialiseerd zijn in grote maten herenkleding. Bij Biggymanskleding kun je terecht voor grote mannenmode en advies gespecialiseerd in grote maten herenkleding. Tevens zijn onze prijzen altijd goedkoper dan onze concurrenten, daarom geven wij een prijsgarantie op onze website.

Heb je nog vragen over grote maten herenkleding? Of wil je voor een speciale gelegenheid een op maat gemaakt kostuum aanschaffen? Met meer dan 5 jaar ervaring kan biggymanskleding je alles vertellen als het gaat om herenmode. Al vanaf 380 euro kan je bij ons een uniek kostuum aan laten meten van het merk Klotz! Tevens verkopen wij ook zeer speciale overhemden voor al onze pakken vanaf € 39,50. Ook als u op zoek bent naar alleen een colbert of pantalon bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vrijblijvend langs en laat u deskundig informeren naar alle mogelijkheden die er zijn in onze winkel.

Voor meer info : http://www.biggymanskleding.nl/