Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Origineel uitgaan in Antwerpen? Ga voor speeddating!

In een stad als Antwerpen, vind je altijd nieuwe dingen. Eigenlijk heb je er nooit alles of iedereen gezien. Ook nu is er een populair initiatief dat de stad stilaan verovert: speeddating!

Speeddating is een ideaal concept voor een avondje uitgaan tijdens de week, middenin het drukke stadsleven waarin je ook als single dag in dag uit weinig tijd over hebt. Bij speeddating leer je heel wat nieuwe mensen kennen op een heel korte tijdspanne. Je schrijft in voor een sessie, begeeft je naar een gezellig Antwerps café en je ontmoet zomaar even 7 single mannen of vrouwen in gesprekken van telkens 7 minuten. Achteraf kan je aangeven met wie je in contact wil blijven, als dat wederzijds is, kan je gerust je speeddate verder blijven zien in de toekomst. Je weet nooit wat die brengt uiteraard.

Speeddating zit in de lift. In Vlaanderen kan je speeddaten vanaf de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Steeds meer singles kiezen voor dit avontuurlijk en eigentijdse avondje uit. Iedereen is welkom op een speeddate. Bij je inschrijving word je ingedeeld in een voor jou passende leeftijdsgroep, zodat je zeker interessante mensen kan leren kennen. Denk je bij jezelf: “dat wil ik ook eens proberen!”? Kijk dan snel wanneer de volgende speeddate in Antwerpen is en zorg dat je erbij bent!

En speeddating kan ook in Gent

Voor meer info : http://www.speeddatinginantwerpen.be

Gerelateerde artikelen

Horoscoop Week 51 Kreeft – Leeuw en Maagd

NGPouches.com – dé nicotine pouches groothandel

Borgerswoldhoeve Brunch voordelige uitjes