Ererondje
Image default
Auto

Partybus huren

Partybus huren bij huur-een-limousine.nl

26 mei 2014 Dhr. Talen. 

De zomer stond weer voor de deur en met een grote groep vrienden wilden wij naar een festival gaan. Om nou met 40 mensen met eigen vervoer te gaan, vonden we lastig, want eigenlijk wilde iedereen wel genieten van een drankje en geen rekening te hoeven houden met de terugrit. Op voorgaande festivals hadden wij weleens groepen aan zien komen in bussen en eigenlijk leek ons dat ook wel een goede oplossing. Netjes gebracht en gehaald worden en tijdens de rit een gezellige sfeer in de bus met goede muziek en een drankje erbij. We doken het internet op, om opzoek te gaan naar een partybus bedrijf. Wat een aanbod op het web zeg, maar na even goed gekeken te hebben, trok de site huur-een-limousine.nl onze aandacht, meerdere offertes van partybussen ontvangen? Dat klonk ons als muziek in de oren, want kaartjes voor het festival zijn al duur en op deze manier konden wij de partybussen op prijs en mogelijkheden vergelijken. Zo gezegd, zo gedaan, het aanvraagformulier ingevuld en nog diezelfde middag hadden we al een paar offertes via de mail binnen en de volgende dag nog een paar. Deze hebben we met elkaar vergeleken en uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt. Het vervoer naar en van het festival was helemaal top!

Wat zijn de kenmerken van een Partybus?

 

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl 

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit: 

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

Voor meer info :