Ererondje
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken in gezicht verwijderen

Hoe kom ik aan pigmentvlekken en hoe kom ik er van af?

Pigmentvlekken. Of ze nou groot of klein zijn, het zijn lastige plekken, helemaal als je deze vlekjes in je hals en je gezicht krijgt. Het liefst was je er gisteren al vanaf. Maar hoe kom je nou eigenlijk aan deze plekjes?

Oorzaak pigmentvlekken in de hals

Het zijn vaak kleine, vervelende vlekjes die vooral door het overmatig blootstellen van de huid aan de zon ontstaan. Pigment of melanine is een natuurlijke bescherming van onze huid tegen de zon. Hierdoor wordt onze huid ook bruin. Helaas is dus ook meteen de oorzaak van die vervelende kleine vlekjes in het gezicht. De huid die het meest aan de zon wordt blootgesteld is ook meteen de huid waar deze plekken kunnen ontstaan. Dus als je deze plekken in je nek krijgt, heb je ook snel de neiging om dit te verbergen. Mensen gaan kleding met hoge kragen dragen of een soort van sjaaltje om de nek doen en zelfs het aanbrengen van make-up wordt hierbij toegepast. Kortom, van alles om het te verbergen. Gelukkig is er ook een oplossing voor.

Pigmentvlekken in de hals: De oplossing

Er is een perfect middel op de markt om van die vervelende plekjes op de huid verlost te worden. Dit product heet Sterwit. Het is een crème, op natuurlijke basis samengesteld, dus zonder allerlei chemische toevoegingen. Je smeert er een klein beetje van op de plekjes in je hals, gezicht of handen en doet dit twee keer per dag. Gewoon in de morgen en voordat je naar bed gaat. Al na een aantal weken is er resultaat en voordat je er erg in hebt, is je huid weer helemaal egaal en kun je de sjaaltjes en make-up en allerlei andere tijdelijke oplossingen voorgoed aan de kant schuiven.

Voor meer info : http://www.gezichtbleken.nl/hyperpigmentatie-op-het-gezicht