Plasti dip

U hebt een prima auto, er mankeert eigenlijk helemaal niets aan en er is dan ook geen enkele reden om een nieuwe te kopen. Behalve dan dat u eigenlijk helemaal bent uitgekeken op het uiterlijk ervan en daarom heel graag een nieuw exemplaar zou willen kopen. Natuurlijk doet u dat dan niet, maar het verlangen blijft. Voor u is plasti dip de ideale oplossing. Dit is een rubberen soort coating, waarmee u uw wagen helemaal van een nieuw uiterlijk kunt voorzien. En het voordeel is, het is heel erg gemakkelijk en een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe auto. Bovendien biedt plasti dip nog veel meer voordelen:

  • het is zeer flexibel, het scheurt of barst niet
  • het is eenvoudig weer te verwijderen, dus als u uitgekeken raakt op het ontwerp dat u er op aangebracht heeft, dan verwijdert u de plasti dip gewoon weer
  • het isoleert, waardoor de auto van binnen veel warmer zal blijven en in de zomer juist de warmte van buiten tegenhoudt
  • het biedt grip
  • het is zeer duurzaam, het biedt namelijk weerstand tegen chemicaliën en weersinvloeden
  • het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus ook uw favoriete kleur zit ertussen

Voor het pimpen van de buitenkant van uw wagen is plasti dip dus echt ideaal. U hoeft bovendien niet bang te zijn om een spannende kleur te gebruiken die bijna niemand mooi vindt. Op het moment dat u besluit om toch uw bolide van de hand te doen, dan verwijdert u simpelweg de plasti dip weer en hebt u de oude kleur weer terug. Zo creëert u geen onverkoopbaar exemplaar.

Mogelijkheden plasti dip

Met plasti dip hebt u dus de mogelijkheid om de buitenkant van uw bolide eens flink van uiterlijk te laten veranderen. U kunt dit dusdanig doen dat niemand uw wagen nog herkent. Maar u kunt met plasti dip veel meer doen dan alleen maar de lak een andere kleur geven en van een beschermende en isolerende laag voorzien. U kunt bijvoorbeeld ook de velgen er mee inspuiten en het resultaat zal werkelijk verbluffend zijn. Maar wist u dat het ook heel geschikt spul is om de binnenkant van uw bolide mee te behandelen? Dashboards zijn vaak niet de meest spannende en originele onderdelen van een auto en vaak zijn ze gewoon simpel zwart of saai grijs. Wilt u ook een origineel interieur hebben, dan kunt u de plasti dip gebruiken om hier bijvoorbeeld contrasterende strepen op aan te brengen of het geheel in een helemaal andere kleur te spuiten. Het is veilig om te stellen dat u op deze manier echt een uniek vehikel creëert, dat niemand anders zal hebben. En zoals gezegd is het niet alleen een mooie oplossing om het uiterlijk op een eenvoudige manier te veranderen, het heeft ook veel voordelen voor de duurzaamheid. Niet alleen zorgt de plasti dip voor een isolerende laag, het zorgt er ook voor dat er geen krassen in de lak kunnen komen en dat het weer geen schade kan aanrichten. Vogelpoep op het dak is met plasti dip niet langer meer een probleem voor de lak. Dit zorgt ervoor dat u ook op een veel meer ontspannen manier met uw voertuig om kunt gaan. U hoeft niet steeds te stressen als u onder een boom parkeert of het zuur uit de vogelpoep de lak zal beschadigen. En ook hoeft u niet meer bang te zijn om op een drukke plaats te parken, de laag zorgt immers voor bescherming tegen krassen.

Paint Dip Center

Het klinkt prachtig al deze informatie over plasti dip, maar u wilt natuurlijk graag zelf zien wat de mogelijkheden zijn en hoe het resultaat er uit ziet. Ga dan naar de website van Paint Dip Center voor video’s en meer informatie over de verschillende mogelijkheden die dit bijzondere materiaal u kan bieden. Bent u overtuigd van de vele voordelen van plasti dip en zou u er zelf graag mee aan de slag gaan? Dat kan! Op de website van Paint Dip Center kunt u alles bestellen wat u hiervoor nodig hebt. U kunt bij hen terecht voor de eenvoudige spuitbussen en deze bieden zij meteen aan in heel veel verschillende kleuren. Zo kunt u eerst al kiezen uit de standaard kleuren, maar u kunt ook kiezen voor blaze, true metallic of camo en uiteraard is in deze varianten de kleurvariatie ook weer enorm. Daarnaast kunt u ook nog speciale topcoats kopen die zorgen voor bijvoorbeeld een gouden, zilveren, metallic of parelmoeren coating. Maar u kunt bij hen ook terecht voor startersets en complete spuitsystemen, voor als u het wat groter aan wilt pakken. Ook kunt u toebehoren bij hen aanschaffen die u nodig hebt als u aan de slag gaat met plasti dip. Denk dan aan afplaktape, afdekfolie, maskers en schoonmaakproducten. Want deze zult u tijdens de klus natuurlijk wel nodig hebben. Wilt u een groot oppervlak met plasti dip behandelen, dan voldoet een kleine spuitbus of blik natuurlijk niet, daarom kunt u bij deze webwinkel ook grotere vaten kopen, zodat u zeker weet dat u genoeg hebt voor het oppervlak dat u wilt bewerken. Wilt u met plasti dip aan de slag gaan, dan is het dus verstandig om eerst een bezoek te brengen aan de website van Paint Dip Center. U vindt hier heel veel informatie over dit product en u kunt hier alles kopen wat u nodig hebt.

Voor meer info : http://www.paintdipcenter.nl/