Ererondje
Image default
Media

Reclamefotografie

Reclame fotostudio

Onder de rook van Zwolle bevindt zich de fotostudio van het veelzijdige fotografiebedrijf STUDIOVHF. De fotostudio is gespecialiseerd in reclamefotografie en productfotografie.

Reclamefotografie

In opdracht van reclame en communicatiebureau’s maakt STUDIOVHF de foto’s die een centrale rol spelen in het bereiken van de communicatiedoelstelling. De foto trekt de aandacht en moet in één keer duidelijk maken waar het product of de dienst voor staat. StudioVHF is het verlengstuk van het reclamebureau om dit te realiseren. Gebaseerd op de briefing, concept of moodboard van de vormgever gaat de fotograaf aan de slag. StudioVHF kan indien gewenst assisteren bij het vinden van de juiste locaties, modellen en accesoires en heeft een uitgebreid netwerk met modellen, stylisten en visagisten. Opdrachtgevers komen uit de sectoren, mode, lifestyle, beauty, dienstverlening en entertainment.

Productfotografie

De fotostudio van STUDIOVHF is uitstekend toegerust voor het fotograferen van verschillende producten.Van het macrobereik met selctieve onscherpte of volledige scherpte door middel van ‘focus stacking’ tot en met middelgrote producten die met de zogenaamde Scheinpflug techniek van boben tot onder en van voor tot achter scherp worden vastgelegd. Hiervoor beschikt de studio over de laatste optische en digitale apparatuur evenals kennis om het gewenste resultaat te bereiken. Met lichgteffecten kunnen wij het materiaal van het product goed laten weergeven en eventueel kunnen we met gekleurd licht werken. De studio voldoet aan de laatste eisen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer en is aangesloten bij de fotografen federatie.

Interieurfotografie

Buiten de studio en wel door geheel Nederland fotografeerd de fotograaf van STUDIOVHF Interieurs en architectuur in opdracht van interieurbouwers, projectinrichters en makelaars en woningbouwverenigingen. Net als bij productfotografie vergt interieurfotografie de nodige technische bagage. Interieurfoto’s zien er bedrieglijk eenvoudig uit, maar het tegendeel is waar. Het vertalen van een 3 dimensionale ruimte naar een interessant grafisch plat vlak vereist ruimtelijk inzicht en compositorisch vermogen. Bovendien moeten de problemen met contrast omvang en het kleurenspectrum van de verschillende lichtbronnen het hoofd geboden worden.

Bedrijfsfotografie

Een verzamelnaam van verschillende specialisaties van de fotografie, portetfotografie, vastgoed, interieur, product en industriele fotografie. Bij bedrijfsfotografie wordt er een visueel overzicht gegeven van de producten en diensten, de mensen achter het bedrijf en het pand of omgeving van het bedrijf. De veelzijdigheid van een fotografische dienstverlener als STUDIOVHF komt dan goed van pas.

Redactionele fotografie

Foto’s bij artikelen in vakbladen en andere uitgaven die de tekst ondersteunen en de uitgave aantrekkelijk maken om te lezen. Een foto moet de lezer motiveren te gaan lezen en duidelijk maken waar het artikel over gaat. Foto en tekst gaan hier hand in hand en de foto kan tevens een centrale rol spelen in de vormgeving van het blad.

STUDIOVHF

Is een veelzijdig fotografie bedrijf gelegen in Overijssel tussen Zwolle en Raalte. Wij nodigen u van harte uit om ons portfolio te bekijken op de website.

Voor meer info : http://www.studiovhf.com/

Gerelateerde artikelen

Een animatievideo laten maken voor jouw bedrijf