Ererondje
Image default
Marketing

Social media gebruiken voor uw marketing strategie

Wilt u meerdere verwijzingen naar uw website? Denk vervolgens ook aan social media. U schrijft artikelen op uw eigen site en schrijft gast artikelen op artikel websites. Dit kost energie, hoe haalt u hieruit het beste rendement?  Haal de waarde uit uw artikeln en verspreid ze via social media!

Hogere resultaten

Onder uw online marketing strategie behoort het onder andere generen van verwijzingen naar uw website met als bedoeling uw positie in de zoekmachine in de onbetaalde (organische) resultaten te verhogen. Hoe meer relevante verwijzingen vanuit andere websites naar uw site des te hoger de ranking bij Google. Artikel marketing is een belangrijk onderdeel van uw strategie. Het is een intensief taak om vele webmasters van relevante websites aan te schrijven en te vragen om een verwijzing. Het is ook maar de vraag of ze hiervoor open staan. Een andere manier is zorgen voor unieke objectieve info en hopen dat webmasters vanzelf een verwijzing plaatsen. Dit is enigszins onzeker. Op welke manier zorgt u er nu voor dat meerdere mensen uw artikelen lezen en zo op uw website komen? Social media biedt een breed platform om uw naam te verspreiden.

Bereik veel meer met social media

U kan niet meer zonder social media als bedrijf. Uw opdrachtgevers of consumenten speuren daar naar informatie, reageren hun ergernis over producten en service daar van zich af en vragen elkaar om input als ze een vraag hebben of op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem. De lezers van uw artikel zijn bezoekers van uw website of de site waarop u artikelen publiceert. Haal alles uit uw deskundigheid en verspreid uw boodschap op internet. Zorg dat er onder uw artikel sharing knoppen staan zodat een bezoeker heel eenvoudig uw kennis kan delen via Twitter Facebook of LinkedIn. Bent u marketeer zorg dan dat er ook op die site buttons staan zodat de artikelen vlot op andere media te verspreiden zijn.

Voor meer info :