Ererondje
Image default
Vervoer en transport

TaxiBus Den Bosch

TaxiBus Den Bosch

Taxibus Den Bosch is vandaag de dag uitgegroeid tot een taxibedrijf met een uitgebereid wagenpark. Wij beschikken over 7 auto’s, voornamelijk in de Mercedes-Benz E-klasse. Daarnaast rijden wij 4 taxibussen.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren en representatief.

Taxibus Service Den Bosch is sinds jaar en dag gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar inze taxi’s verkennen dagelijks de regio. U ziet onze taxi’s rijden in Den Bosch, Vught, Rosmalen en heel Nederland.

Taxibusje Den Bosch is na 10 jaar een specialist in taxivervoer te noemen. En een specialist luistert naar de wensen van zijn klanten. Wij zijn continu bezig om een optimale dienstverlening te kunnen blijven bieden. Dit betekent onder andere dat Taxiindenbosch.nl :

  • met zorg taxichauffeurs selecteert;
  • werkt met moderne centrale;
  • beschikt over een moderne centrale;
  • taxi vervoer door heel Nederland
  • Naar Schiphol
  • Naar Eindhoven Airport

Taxibus bedrijf Den Bosch gespecialiseerd in modern taxivervoer, airport tranfers en groepsvervoer. Als taxibedrijf in Den Bosch begonnen en inmiddels de meeste effienste taxi en taxibus bedrijf in de regio.

Of het nu gaat om een taxi naar het station of luchthaven zijn wij de juiste bedrijf die aan u wensen kunne voldoen.

Door investeringen en ontwikkeling in duurzame voertuigen en bedrijfd processen zijn wij vandaag in staat velig, betrouwbaar taxivervoer aan te bieden.

Niet goed geld terug is voor ons niet nieuw.4Taxi vervoer wordt uitgevoerd met modern wagenpark en opgeleide chauffeurs. Voor uw internationale gasten hebben wij chauffeurs die vreemde talen beheersen. Onze dienstverlening kent geen grenzen.

Bij regelmatif vervoer bieden wij vaste lage tariven.

Taxibus centrale die al uw vervoer verzorgt onze telefoon nr: 073 444 4444

 

 

Voor meer info : http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxibus-den-bosch/