Ererondje
Image default
Gezondheid

Testosteron booster voor meer spiermassa

Testosteron booster voor meer spiermassa

Wist je dat je aan de hand van het slikken van testosteron booster pillen meer spiermassa krijgt? Je gebruikt testosteron boosters meestal als je ouder bent dan 25 jaar. Ben je jonger? Dan is het nemen van een testosteron verhogend middel gewoon simpelweg niet nodig. Dat komt omdat je lichaam vanaf zijn 18e jaar zelf een helehoop testosteron aanmaakt, dat komt namelijk door de puberteit. Dit blijft meestal aanhouden totdat je een jaar of 25 bent, en daarna wordt het minder.

 

Functies van een testosteron booster zijn:

1) meer spiermassa

2) meer lichaamseigen testosteron

3) meer spierkracht

4) meer eetlust

5) betere erecties

6) meer coïtusdrift

 

Hoger libido door testosteron booster

Wanneer je testosteron pillen gaat slikken voor een betere spiermassa en meer spierkracht, dan krijg je daar als cadeautje bij dat je ook meer zin krijgt. Je libido wordt namelijk aanzienlijk hoger. Ook krijg je er betere erecties en maakt het je sterker. Gebruik een testosteron booster nooit langer dan is voorgeschreven. Dit is namelijk onnodig. Ook loop je dan de kans dat je aggresiever wordt, omdat een teveel aan testosteron hier nou eenmaal voor kan zorgen.

 

Testosteron verhogen door middel van een wijziging in je voedingspatroon

Je kan zeker door middel van voeding je testosteron verhogen. Het is dan belangrijk om gezond te eten, onnatuurlijke suikers te laten staan en vooral veel vis te gaan eten. Vis zit boordevol stoffen die goed zijn voor je testosteronniveau. Er wordt immers niet voor niets veel schelpdieren gegeten tijdens valentijnsdag.

 

Testosteron verhogende middelen kopen

Testosteron boosters zijn overal wel verkrijgbaar. Zo vind je ze op vele sportvoedingssupplementen sites. Een goede testosteron booster is bijvoorbeeld Libido Gold of Maximize ZMA.

 

Ga voor meer informatie over testosteron boosters naar: www.testosteronbooster.nl

 

Voor meer info : http://www.testosteronbooster.nl/2015/12/15/testosteron-pillen-voor-mannen

Gerelateerde artikelen

De detox van Sapje: wat houdt het in?

Abortus hulpverlening

Wat betekent CBD