Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdregistratie met de prikklok van de 21e eeuw

Elke eigenaar van een bedrijf waar meerdere mensen werkzaam zijn wil weten of iedereen netjes op tijd binnenkomt en vertrekt. Voorheen werd dat gedaan met een prikklok, maar deze is niet zo nauwkeurig en ook erg fraudegevoelig. Het is tijd om een tijdregistratiesysteem aan te schaffen dat past bij deze tijd en de toekomst. EasySecure helpt u aan een automatische applicatie waarmee u altijd exact weet hoeveel uren uw werknemers binnen zijn. En het goede nieuws is dat deze tijdregistratiesystemen zichzelf heel snel terugverdienen.

Verschillende soorten tijdregistratiesystemen

Er zijn drie soorten moderne en digitale tijdregistratiesystemen die momenteel het meest worden toegepast. Dit zijn:

  • Een prikklok met kaart, tag of code: u deelt uw personeel een kaart uit, u geeft ze een tag of een speciale code. Elke keer dat de kaart of code gebruikt wordt, wordt dat geregistreerd. Deze optie is zeer populair, maar heeft het probleem dat kaarten, tags en codes gemakkelijk vergeten worden.
  • Mobiele telefoon: steeds meer bedrijven en instellingen kiezen er daarom voor om de registratie met de mobiele telefoon te laten verlopen. Deze worden minder snel vergeten en u bent minder onderhoudskosten kwijt. Ook hoeft u niet te investeren in kaarten en tags en het onderhouden, opladen en wissen ervan.
  • Biometrie: een prikklok die altijd werkt is de biometrische optie. Er wordt dan een scan gemaakt van het gezicht of de vinger en aan de hand daarvan wordt iemand binnengelaten en geregistreerd. Het voordeel van deze optie is dat u nooit te maken krijgt met vergeten kaarten, codes, tags of telefoons.

 

Een oplossing op maat voor u

Kies voor een tijdregistratiesysteem van EasySecure en u krijgt een op maat gemaakte oplossing die bij uw bedrijf past. U kunt de systemen ook samen gebruiken en bijvoorbeeld om een kaart vragen bij binnenkomst en toegang tot bepaalde ruimtes reguleren met een biometrisch tijdregistratiesysteem. Wat uw keuze dan ook is, met een applicatie van EasySecure krijgt u een toekomstbestendig systeem op maat.

Gerelateerde artikelen

Goed personeelsadvies

Een veiligheidskundige van een bedrijf met een specialisatie in de bouw inhuren

Advies van een belastingadviseur