Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Traprenovatie

Traprenovatie

Een van de onderdelen van uw woning die vaak het snelst slijt, is de trap. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe vaak u naar boven en weer naar beneden loopt en wat voor schoeisel u dan draagt, maar er zullen vaak toch al snel plekken van slijtage te zien zijn. Een traprenovatie is voor veel huishoudens dan ook zeker een goed idee. Hiermee knapt u het hele product in een keer op en is deze weer helemaal als nieuw. Ook als uw exemplaar heel erg oud is, is een traprenovatie een zeer goed idee. Als de traprenovatie eenmaal uitgevoerd is, zal het absoluut niet meer te zien zijn dat het om een erg oude trap gaat. Deze ziet er dan weer helemaal perfect en tot in de puntjes verzorgd uit. In veel huizen is de trap een van de eerste dingen die gezien worden, aangezien deze zich vaak in de hal bij de voordeur bevindt. Het is daarom ook erg belangrijk dat deze er goed uitziet. Het bepaalt immers voor een groot deel de eerste indruk die gasten van uw woning krijgen. Nog beeldbepalender is dit onderdeel van uw woning als de trap zich in de woonkamer bevindt. U kijkt er dan immers zelf ook de hele tijd tegenaan als u thuis bent. Is het uiterlijk ervan u een doorn in het oog, dan wordt het de hoogste tijd voor een traprenovatie. Helemaal als het echt een beeldbepalend attribuut is, is het natuurlijk van het grootste belang dat deze er goed uitziet en een goede traprenovatie is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Veel mogelijkheden bij traprenovatie

Is het voor uw trap ook de hoogste tijd voor een traprenovatie? Dan is het goed om te weten dat er veel verschillende mogelijkheden zijn waar u uit kunt kiezen. U kunt namelijk kiezen uit:

  • –          gewone treden of duotreden
  • –          veel verschillende kleuren
  • –          het renoveren van alleen de treden of ook de trapwangen, bordes of overloop

Steeds meer mensen kiezen bij een traprenovatie voor duotreden in plaats van gewone traptreden. Deze treden worden opgebouwd uit twee lagen, namelijk een laag multiplex en een eiken overzettrede. Dit heeft als grote voordeel dat er geen werking optreedt, doordat op de onderlaag van multiplex een dunne laag massief eiken wordt gelijmd. U hebt daarmee de zekerheid dat de treden niet krom gaan trekken en u geen last krijg van vervelende krakende geluiden. Doordat deze treden gewoon op uw bestaande trap gemaakt kunnen worden, kan de traprenovatie bovendien heel snel uitgevoerd worden. Doordat er heel veel verschillende kleurmogelijkheden zijn, kunt u bovendien eenvoudig een kleur vinden die helemaal past bij de stijl van uw woning. U hoeft dan ook niet na de traprenovatie nog zelf weer aan de slag te gaan met verf, wat u natuurlijk een hoop werk bespaart. U kunt nu immers in een keer de juiste kleur kiezen. Door ook meteen de trapwangen, de zijkanten van de treden, te laten renoveren, zorgt u er bovendien voor dat meteen de hele trap er weer optimaal uitziet. Zo krijgt deze meteen een heel nieuw uiterlijk en ziet deze er weer helemaal tiptop uit. Bij de gehele traprenovatie komt bovendien geen hak- of breekwerk kijken. Dit betekent dat u van de werkzaamheden slechts minimale hinder ondervindt en dat u er dus zeker van kunt zijn dat uw vloer, uw muren of uw behang niet zullen beschadigen. Dat maakt deze renovatieklus natuurlijk nog een heel stuk aantrekkelijker!

Kies voor Intven

Wilt u ook graag uw trap renoveren, dan laat u dit natuurlijk doen door een professioneel bedrijf. Gaat u voor de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijs, dan bent u bij Intven aan het juiste adres. Zij kunnen in een handomdraai uw traprenovatie uitvoeren. Zij werken standaard met de duotreden, die veel voordelen bieden. Veel mensen denken dat deze alleen geschikt zijn voor dichte en rechte trappen, maar dat is zeker niet het geval. Bij Intven kunnen ze ook open en gedraaide trappen hiermee renoveren. Bovendien kunt u bij hen niet alleen kiezen voor het renoveren van de treden, zij kunnen een complete traprenovatie voor u uitvoeren. Dus ook de trapwangen, bordes en overloop kunnen zij meteen compleet herstellen. Zo bereikt u meteen een groots resultaat. Zij zorgen er bovendien voor dat zij altijd al uw wensen zoveel mogelijk verwerken in de traprenovatie. Hun ontwerpen en renovaties zijn niet alleen ambachtelijk, maar ook duurzaam en veilig. Naast al deze voordelen biedt Intven ook nog eens een zeer ruim assortiment aan kleuren. U kunt bij hen kiezen uit maar liefst vijftig verschillende kleuren voor uw trap! Er is dus absoluut voor iedere smaak en stijl een geschikte kleur bij hen te vinden. Om te zorgen voor een mooie kleur, maken zij gebruiken van een speciale olie, die ook nog eens zeer milieuvriendelijk is. Een traprenovatie is bovendien een goed moment om het trappenhuis veiliger te maken. Het is een van de plekken in huis waar de meeste ongelukjes gebeuren, vaak doordat de traptreden glad zijn. U kunt er daarom voor kiezen om tijdens de renovatie ook meteen antislipstrips aan te laten brengen. Met deze strips kunnen alle trappen in een handomdraai een stuk veiliger worden gemaakt en reduceert u de kans op uitglijden en het ontstaan van ongelukken enorm. Het mag dus duidelijk zijn, voor een traprenovatie van een goede kwaliteit kiest u dus voor de grote vakkundigheid en deskundigheid van de professionals van Intven.

Voor meer info : http://www.intven-traprenovatie.nl/