Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Uw houten vloer. Online en offline staat Dutz Floors voor u klaar

Sinds jaar en dag is Dutz Floors uw experts op het gebied van houten vloeren. Wij hebben een rijk assortiment aan houten planken voor uw vloer die wij zelf fabriceren. Wij zijn een van de weinige partijen die de vloeren zelf fabriceren en verkopen. Dit maakt onze zeer scherpe tarieven mogelijk. Een houten vloer online kopen bij Dutz Floors is gemiddeld dertig procent goedkoper dan wanneer u een vloer bij een leverancier afneemt. Dit komt omdat wij geen kosten aan tussenpersonen af hoeven te dragen. Bovendien werken wij met uitsluitend de beste mensen en de beste materialen. Onze mensen hebben liefde voor ons product. Dat is wat ons onderscheidt. Hout is een prachtig natuurlijk product dat erg veel uitstraling geniet. Hout is tevens een product dat tijdloos is. Hout raakt niet in of uit de mode. Houten vloeren worden alleen maar mooier naarmate ze ouder worden zoals dat bijvoorbeeld ook voor leer geldt. Wanneer u een houten vloer online bestelt bij Dutz Floors, geniet u van alle voordelen die onze producten en diensten te bieden hebben. Ons personeel zal u altijd ten dienste zijn. Heeft u een voorliefde voor een houten vloer? Online op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door het scala aan mogelijkheden dat wij te bieden hebben. Een houten vloer online bestellen is zeer eenvoudig en wij begeleiden u van A tot Z door het proces. Bij een houten vloer online bestellen komt wel het een en ander kijken. Er moet worden nagedacht over het soort hout dat u voorkeur heeft, er moeten worden nagedacht over de breedte van de planken dat u mooi vindt, tevens moet er worden nagedacht over de ondergrond en isolering van de houten vloer. Online vindt u alle mogelijkheden voor de ondergrond van uw houten vloer. Hieronder vindt u de belangrijkste opties voor uw ondervloer:

  • schuimrubberen ondervloeren
  • rubberen ondervloeren
  • alupate ondervloeren
  • rubber voor vloerverwarming

Onderhouden van uw houten vloer? Online bestelt u de beste boenwas.

Omdat hout een natuurlijk product is, heeft het een tijdloos karakter. Hout is altijd in. Hout is nooit fout omdat het niet meedoet aan de grillen van de mode. Daarom is het inkopen van een houten vloer online, een solide en duurzame investering. Eeuwenoude gebouwen zijn belegd met de mooiste houten planken vloeren. Een klassieke houten vloer online bestellen bij Dutz Floors doet u dan ook maar een keer. Een houten vloer gaat geen jaren mee. Een houten vloer gaat een leven lang mee. Dat maakt ons product zo uniek. Hout is een veranderlijk product. Dat betekent dat het constant van vorm en kleur verandert. Deze veranderingen zijn danig subtiel dat u ze niet met het blote oog of van de ene op de andere dag kunt waarnemen. Door het zorgvuldig onderhouden van uw houten vloer kunt u het beste halen uit uw houten vloer. Met de jaren zal u vloer alleen maar mooier worden, unieker in haar kleur en vorm. Kortom het zal in waarde stijgen zoals een oude boom. Online vindt u tips en informatie over het onderhouden van uw geliefde vloer. Wij raden u aan om uw houten vloer ieder jaar in de boenwas te zetten. Zo voorkomt u dat uw vloer uitdroogt. Wat geldt voor het bestellen van een houten vloer online, geldt ook voor het onderhoud; u kunt het gewoon aan ons overlaten. Het onderhouden van de houten vloer is niet moeilijk maar wij nemen deze zorg graag uit handen. U kunt op onze website een afspraak maken. Wij komen uw vloer bewerken wanneer u dat wilt. Het is handig als wij uw vloer in de was zetten wanneer u niet thuis bent. Zo kan het hout rustig drogen en is het klaar als u weer thuis bent. Maak een afspraak voor het onderhouden van uw houten vloer! Online maakt u snel en gemakkelijk een afspraak. Dutz Floors werkt alleen met de beste boenwas en pasta.

‘Een houten vloer maakt uw woning’, aldus een van onze klanten

Ik ben een echte fan van houten vloeren. Ik bezit verschillende panden in Nederland. Deze panden heb ik opgedeeld in appartementen. Deze appartementen verhuur ik. De meeste panden die ik opkoop zijn nieuw. Ik laat in alle appartementen een hout vloer leggen door Dutz Floors. Ik heb jarenlange ervaring met dit geweldige bedrijf en ik kan iedere huiseigenaar Dutz Floors aanbevelen. Dit bedrijf werkt louter met deskundige mensen en de beste materialen. U kunt een houten vloeren of een houten vloer online bestellen. Omdat ik veel gebruik maak van de service van het bedrijf, kan ik zeggen dat manier waarop ik altijd geholpen wordt, werkelijk geweldig is. Ik zou willen spreken van een uitmuntende service en dat doe ik ook. Een houten vloeren online bestellen gaat snel en is zeer gemakkelijk. Zodra u uw gegevens heeft achtergelaten wordt het logistieke proces op gang gebracht. De vloeren worden geleverd en gelegd op dezelfde dag, inclusief de ondergrond naar keuze. Het is allemaal tot in de puntjes geregeld bij Dutz Floors.

Voor meer info : https://www.dutzfloors.com/