Het tevreden houden van klanten en medewerkers is zeer belangrijk. Maar hoe doet u dit eigenlijk? Tevredenheid begint bij de werkomstandigheden. Een professionele koffiemachine is onmisbaar in elk bedrijf. Meer mensen dan dat u denkt vinden namelijk dat een goede kop koffie bijdraagt aan een betere start van de dag. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Meer weten over apparaten? Lees dan verder.

Het belang van kwalitatieve koffiebonen

Wanneer u het perfecte apparaat heeft gevonden, zijn ook de bonen nog van belang. Dit zorgt voor die intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Om goede koffie te zetten zijn ook andere parameters van belang, zoals de doorlooptijd en de druk. Maar ook de koffiebonen en koffieautomaat hebben invloed op het zetproces. Voor een goede kop koffie is het dus slim om te kiezen voor een betrouwbare, goed afgestelde, koffieautomaat.

Koffie wensen en behoeften

Wij zien de koffie- en theemarkt veranderen waar kwaliteit en betrouwbaarheid steeds belangrijker worden. Men hecht veel waarde aan de smaak van koffie en thee dan voorheen en drinken liever goede kwaliteit koffie en thee in kleinere aantallen. Koffie en thee moet ten alle tijden beschikbaar zijn, want koffie en thee is tegenwoordig onmisbaar in iedereens lifestyle. Wij bieden speciale koffieconcepten die op maat zijn. Ook voor een vast bedrag per maand, kunt u een koffiemachine huren. De checklist die wij hanteren voor de beste keuze koffiemachine op het werk maakt de keuze voor een machine een stuk gemakkelijker.

Goede koffie geeft echt een thuisgevoel. Hoe vaak heeft u wel niet gehoord als iemand terugkomt van een klant: “Oei, nu eerst een koffie, want de koffie daar was niet lekker!” Ook het praatje bij de koffieautomaat versterkt het gevoel binnen het team. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts. om te zien welk apparaat bij uw bedrijf past.

Voor meer info : https://deac.nl/