De zon opzoeken in Turkije
Weekje Antalya, Bodrum of Marmaris? Het kan allemaal. Tegenwoordig is het erg makkelijk en snel geregeld om goedkoop naar Turkije te gaan. U kunt een ticket boeken met een half-pension of bijvoorbeeld all-inclusive. De mogelijkheden zijn in ieder geval erg ruim.
Turkije is hoe dan ook een prachtig land om naar toe te gaan. Het klimaat is zeer aangenaam en prijzen tevens gunstig. Het zal u dan ook niet verbazen dat er ruim 800.000 Nederlanders per jaar naar Turkije gaan! Vooral de afgelopen jaren is het toerisme sterk gestegen.

Aankomst in Turkije
Wanneer u bent aangekomen in Turkije, is het belangrijk om te weten dat u eerst een visum Turkije nodig heeft om door de paspoortcontrole te mogen. Dit visum is onder andere verplicht voor Nederlanders en Belgen. Het visum is te kopen op het vliegveld voor €25. Het is echter veel makkelijker om het visum alvorens uw reis te regelen om bijvoorbeeld lange wachtrijen op het vliegveld te voorkomen. Sinds kort is dat namelijk mogelijk!

Turkije E-visum
Tegenwoordig is het mogelijk om uw visum voor Turkije vooraf te regelen. U kunt rustig op uw gemak online uw visum aanvraag indienen en het visum per post of via de mail ontvangen! Het aanvragen werkt heel simpel. U vult eerst uw adresgegevens in. Vervolgens moet u wat gegevens uit uw paspoort overnemen aangezien deze noodzakelijk zijn voor het visum. Tevens beschikt u over de mogelijkheid om voor meerdere personen tegelijk een visum aan te vragen.

Wat zijn nou de voordelen van het online aanvragen? Online visum Turkije aanvragen is simpel en snel geregeld. Binnen 24 uur heeft u het visum. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat de website beveiligd is met een HTTPS verbinding, dit om zorgzaam met uw gegevens om te gaan.

Voor meer info : https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen