Tegenwoordig hoef je geen 18 meer te zijn, eer je mag beginnen aan je autorijles. Sterker nog, je mag starten wanneer je 16 jaar bent en dan haal je jouw rijbewijs al op je 17e! Ben je 16, dan mag je alvast het theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om te starten met rijlessen om vervolgens vanaf je 17e jaar rijexamen af te leggen. Wellicht sta jij al te popelen om te beginnen, maar ben je nog aan het oriënteren naar geschikte rijscholen. Wanneer je graag autorijles wilt gaan volgen in omgeving Goes, zit je bij Rijschool XLR8 uit Kapelle op de juiste plek.

Kies een pakket op maat en ontvang persoonlijke begeleiding

Als je besluit autorijles te volgen bij Rijschool XLR8 uit Kapelle nabij Goes, ontvang je de allerbeste begeleiding tijdens een pakket dat volledig op maat is samengesteld. Het is mogelijk om bij hen autorijles te volgen in de buurt van Goes, maar voorafgaand moet daar wel eerst een theorie-examen voor worden afgelegd. Ook dat is bij hen mogelijk. Zodra dat papiertje binnen is, kun je starten met lessen. Tijdens de rijles houdt de instructeur jouw vorderingen bij. Deze worden vervolgens online opgeslagen en daar ga je de volgende rijles mee verder. In een handige app kun jij te allen tijde inzien hoe jij ervoor staat met de rijleshistorie, vorderingen, leskaart en wanneer er nieuwe afspraken gepland staan. Erg inzichtelijk dus! Daarnaast bieden zij pakketten op maat en kies je zelf of je veel of weinig lessen nodig denkt te hebben. Zij bieden voldoende opties hiervoor.

Vraag een proefles aan

Deze rijschool is gevestigd in Kapelle en biedt autorijles in Goes en alle omliggende dorpen. Naast autorijles volgen, is het bij hen ook mogelijk om je rijbewijs te halen voor de motor, bromfiets of zelfs rijden met een aanhanger. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of hoe een rijles vormgegeven wordt? Vraag een gratis proefles aan en kom erachter wat zij voor jou kunnen betekenen.

https://rijschoolxlr8.nl/