Voor gepersonaliseerde ooglaserbehandeling gaat u naar de beste ooglaserkliniek

De beste ooglaserkliniek, Refractiecentrum Haaglanden, vindt u in de regio van Den Haag. Wat maakt deze ooglaserkliniek nu zo speciaal? Dat komt door de gepersonaliseerde ooglaserbehandeling waarvoor u er terecht kunt. Dit is een speciale behandeling, een zeer geavanceerde manier van laseren, die alleen kan worden uitgevoerd indien uit vooronderzoek blijkt dat uw ogen ervoor geschikt zijn. Het voordeel van zo’n gepersonaliseerde behandeling is dat het hoornvliesweefsel wordt gespaard en dat de risico’s op bijvoorbeeld nachtzicht problemen worden verkleind. Blijkt echter dat uw ogen niet geschikt zijn voor een gepersonaliseerde behandeling? Dan kan de beste ooglaserkliniek ook andere behandelingen, zoals de LASEK behandeling, uitvoeren. Met deze LASEK behandeling worden de ogen op reguliere wijze gelaserd.

LASEK behandeling bij beste ooglaserkliniek uitsluitend uitgevoerd door ervaren oogartsen

Het laten uitvoeren van een ooglaserbehandeling is iets waar mensen vaak een beetje zenuwachtig voor zijn. Dat is logisch, want het zijn natuurlijk wel uw ogen. Om uzelf wat zekerder te voelen, is het belangrijk om deze behandeling te laten uitvoeren door de meest ervaren, vakkundige en deskundige mensen in een echte ooglaserkliniek. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u uitstekend terecht. Bij de specialist werken uitsluitend ervaren oogartsen die specifiek zijn opgeleid voor de diverse behandelingen die ze uitvoeren. Kiest u voor de LASEK behandeling, dan wordt u dus altijd geholpen door een arts die daarmee uitstekende en relevante ervaring heeft. De beste oogheelkundige zorg ontvangt u dus bij een echte ooglaserkliniek.

De LASEK ooglaserbehandeling: wat houdt het in?

Denkt u dat de LASEK ooglaserbehandeling iets voor u is? Of zou u hier graag wat meer over willen weten voordat u overweegt deze behandeling te gaan laten uitvoeren? Wij kunnen u dan zeker aanraden hiervoor naar een echte ooglaserkliniek te gaan. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.

Voor meer info :