Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor professional coaching kun je terecht bij deze coaches in regio Utrecht

Ben jij bedrijfseigenaar in Utrecht of omgeving en wil je je team graag kennis laten maken met professional coaching? Schakel dan de hulp in van SuccesKlus! Sjaak en Liesbeth, de coaches van dit bedrijf, maken van jullie werkplek een vitalere werkomgeving. Ook wordt verzuim voorkomen en gereduceerd. Wil je een werknemer begeleiden naar een andere in- of externe baan? Ook dan staan deze coaches voor je klaar. Misschien kan jijzelf wel wat hulp gebruiken om je team te sturen naar een andere cultuur? Met al deze punten kun je terecht bij SuccesKlus.

Maak kennis met de I.B.L.-techniek

Wanneer je kiest voor professional coaching via dit bedrijf uit regio Utrecht, word jij (of je team) gecoacht door middel van de I.B.L.-techniek. I.B.L. staat voor informeren, betrekken en leren. Deze drie punten worden iteratief toegepast. Ook krijg je aangeleerd hoe je deze toepast in je carrière en/of leven. Het eindpunt wordt eigenlijk zelden bereikt, maar dit is ook de bedoeling: je blijft leren en veranderen. Zo groei je en haal je het beste uit jezelf. Al veel klanten, kandidaten en interimmers gingen je voor door te kiezen voor professional coaching bij SuccesKlus uit IJsselstein, nabij Utrecht. Dit heeft gezorgd voor vitalere, blijere en tevredenere mensen.

De missie van de enthousiaste coaches

Elke organisatie groeit door te investeren in vitaliteit. Dit is waar Sjaak en Liesbeth in geloven en ook vol voor gaan. Een gelukkige medewerker doet veel meer voor het bedrijf waar hij of zij werkt, voelt zich beter en presteert daarom ook beter. Door hier op in te zetten, zie je vanzelf de verzuimcijfers dalen. Recruitment hoeft geen duizenden euro’s te kosten en is mogelijk met eerlijke contracten. Dit is dan ook waar SuccesKlus je graag bij helpt. Dit is altijd tegen eerlijke kosten, zonder onaangename verrassingen. Het bedrijf werkt geheel transparant en doet níet aan ‘no cure, no pay’.