Vaak ga je bij een aandoening of kwaal eerst naar de dokter en maak je gebruik van de wetenschappelijke geneeskunde. Maar het kan zijn dat je alles al hebt geprobeerd en dat je nu overgaat op alternatieve geneeskunde. Er is geen wetenschappelijk bewijs gevonden voor alternatieve geneeswijzen in Rotterdam dat het effectief is, daarom heet het zo. Maar dat wil totaal niet betekenen dat het niet werkt. Er is gewoon geen of weinig onderzoek naar gedaan. In Rotterdam zijn ze gespecialiseerd in alternatieve geneeswijzen. Door middel van voeding, massages, kruiden en andere behandelmethoden kun je met verschillende kwalen langskomen in Rotterdam.

Welke behandelmethoden zijn er in Rotterdam qua alternatieve geneeswijzen?

Door voeding of levensstijlen aan te passen kunnen sommige klachten al verminderd of opgelost worden. Daarnaast kunnen bij pijnklachten verschillende soorten massagemethoden gebruikt worden. Ook wordt er gebruik gemaakt van fytotherapie en vastenkuren om je te helpen in Rotterdam. Fytotherapie is een behandeling op basis van natuurlijke geneesmiddelen. In Rotterdam is dit een alternatieve geneeswijze gericht op planten met een geneeskrachtige werking. Zo werd vroeger alles op planten en kruiden gebaseerd in de geneeskunde. Door vasten kan je lichaam ontgiften van gifstoffen die door voeding en de lucht in je lichaam terecht komen.

In Rotterdam kunnen ze je helpen met hun alternatieve geneeswijzen voor deze kwalen: vermoeidheid, burn-out klachten, rug- nek- en schouderpijn, reuma, allergie (slijmvliezen), spijsverteringsproblemen, huid- haar- en nagelproblemen, ouderdomskwalen, diabetes type-2, hormonale klachten of erg gewoon voor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Meestal worden alternatieve geneeswijzen in Rotterdam ook vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Kijk even de voorwaarden van je zorgverzekering na en dan weet je precies of het vergoedt wordt. Bespreek een behandelplan in Rotterdam en ook jij kan geholpen worden. Voor als je het allemaal al geprobeerd hebt, alternatieve geneeswijzen bieden een uitkomst.