Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Woningbouw hengelo

Ervaring in de woningbouw: Hengelo en omliggend gebied worden al jarenlang bebouwd door bouwbedrijf Haarhuis

Een pand laten bouwen of verbouwen vereist vakmanschap. De woningbouw is een gespecialiseerde branche waar veel bij komt kijken: het is een lange maar boeiende weg van een idee naar de tekentafel en van het ontwerp naar de steigers. Bouwen betekent nauwgezet werken, overzicht bewaren, aansturen, samenwerken, de juiste materialen kiezen en die op de juiste manier verwerken. Daarvoor zijn experts nodig. Bouwbedrijf Haarhuis heeft al meer dan tachtig jaar ervaring in de woningbouw: Hengelo en omstreken zijn letterlijk getekend door het familiebedrijf dat al vele projecten met succes heeft uitgevoerd. De huidige naamgever zit sinds 1987 op zijn post en bracht de firma naar het tegenwoordige niveau. Van idee tot realisatie: Haarhuis denkt met de klant mee en heeft alle kennis in huis om het complete traject te kunnen begeleiden en uitvoeren. Dat is een prettige en overzichtelijke manier van werken voor alle partijen, want met één aanspreekpunt is het altijd duidelijk communiceren. Dat geldt voor u als klant, maar ook voor de partners en leveranciers waarmee wordt samengewerkt. Een geschiedenis in de woningbouw: Hengelo en Haarhuis gaan al lang samen. Er is veel ambachtelijke kennis bewaard gebleven en dat is een waardevolle bron van technische wetenschap. Vooral bij het werken met bestaande constructies levert dit een grote meerwaarde op. Maar het bedrijf gaat natuurlijk ook met de tijd mee. Juist de combinatie van moderne technieken en klassieke vaardigheden maakt het verschil bij woningbouw Hengelo en haar bebouwing vormen daarvan het bewijs. Op www.bouwbedrijfhaarhuis.nl vindt u hier voorbeelden van. De kracht van Haarhuis bestaat niet alleen uit oude en nieuwe vaardigheden, maar ook uit kwaliteitsgarantie. Het bedrijf doet er alles aan om dit te kunnen waarborgen en wil dat klanten zonder twijfel kunnen rekenen op resultaten van hoog niveau. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het lidmaatschap van de brancheorganisatie Bouwend Nederland. Daarnaast is bouwbedrijf Haarhuis in het bezit van het BouwGarant kwaliteitslabel. Een zekerheid voor de klant, de woningbouw, Hengelo en omstreken.

Moderne woningbouw, Hengelo als voorbeeldregio

Er gebeurt veel op het gebied van de woningbouw, Hengelo en de nabijgelegen dorpen worden op diverse manieren uitgebreid en verbeterd. Bouwbedrijf Haarhuis is gespecialiseerd in verschillende onderdelen op het gebied van woningbouw: Hengelo en omstreken kunnen dan ook op alle vlakken worden bediend. De belangrijkste pijlers zijn:

  • particuliere woningbouw
  • utiliteitsbouw
  • verbouwingen
  • renovatie
  • machinale timmerwerken

Flexibiliteit is bij elk onderdeel het sleutelwoord. Bouwbedrijf Haarhuis onderhoudt steeds nauw contact met de klant en staat in elke fase open voor wijzigingen en nieuwe ideeën. Door goed overleg en een transparante werkwijze is het mogelijk om ook in een later stadium van het bouwproces aanpassingen te doen als dat nodig is. Er is namelijk een gezamenlijk doel: de oplevering van een perfect, kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dynamisch werken en denken is daarbij van essentieel belang. Ook op praktisch vlak zijn daarom voorzieningen aanwezig die deze aanpak ondersteunen. Bouwbedrijf Haarhuis verdiept zich doorlopend in de nieuwste machinale technieken en fungeert als pionier voor de woningbouw, Hengelo en haar omgeving. Het bedrijf beschikt bijvoorbeeld over een eigen machinepark. Door het machinearsenaal onder eigen dak te brengen is het mogelijk om direct de juiste aanpassingen en oplossingen uit te kunnen voeren. Dat werkt snel en efficiënt. Halffabricaten als trappen, kozijnen en dakkapellen worden eigenhandig bewerkt en op maat gemaakt voor de klant. Haarhuis is daarvoor dus niet afhankelijk van derden en beperkingen die daarmee samenhangen. De mogelijkheden zijn oneindig en er kan voortdurend worden ingespeeld op de wensen van de klant. Ook voor de vakmensen ter plaatse is het prettig en voortvarend doorzetten: het is niet nodig om op locatie nog materialen te bewerken. In de werk hal kan immers al het voorwerk worden gedaan. Een vooruitstrevend principe in de woningbouw: Hengelo en Haarhuis lopen voorop in bouwtechnische ontwikkelingen.

Leren en ontwikkelen als doorlopend proces

De regio is een belangrijke factor bij de ontwikkeling van woningbouw, Hengelo en omstreken leveren de landschappelijke voorwaarden voor de manier van bouwen. Een gebied is altijd in verandering: dat betreft ook de woningbouw, Hengelo en haar inwoners. Een goed bouwbedrijf gaat met die veranderingen mee. Hierbij speelt de eerder genoemde flexibiliteit wederom een belangrijke rol. Leren is een belangrijk onderdeel van vooruitstrevend ondernemen. Bouwbedrijf Haarhuis beschikt weliswaar over jarenlange ervaring, maar dit is natuurlijk weinig waard als de aanwezige kennis niet kan worden overgedragen. Om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen voortzetten investeert het bedrijf met veel enthousiasme in de toekomst. Haarhuis is een erkend leerbedrijf voor jonge mensen die zich graag willen bekwamen in de woningbouw: Hengelo en haar omgeving brengt daardoor goede vakmensen voort die kunnen beschikken over de ambachtelijke technieken. Maar zij zullen ook nieuwe input leveren die voor de branche en het bedrijf onmisbaar is. Jong bouwtechnisch talent is cruciaal voor ons, maar ook voor u en uw toekomstige woonwensen. Voor bouwbedrijf Haarhuis zijn ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, het uitbreiden van uw woning of het aanleggen van een overkapping of een nieuw terras: altijd streven de experts van het bouwbedrijf Hengelo naar de beste oplossing. Elke plek en elk gebouw vereist een specifieke aanpak met een uniek plan. Een uitdaging die het werk zo leuk en veelzijdig maakt. Daarom houden de medewerkers van Haarhuis van woningbouw, Hengelo en haar omgeving: ze kunnen er al hun energie in kwijt.

Voor meer info : http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/woningbouw-hengelo/