Ererondje
Image default
Onderwijs

ZieZoEducatief

Alles over ZieZoEducatief

ZieZoEducatief is een organisatie die zich bezighoudt met het uitgeven van handige softwareprogramma’s die ervoor dienen om kinderen in het basisonderwijs zich goed te laten ontwikkelen. Veelal wordt er op school gebruikt gemaakt van toetsen als een manier om te kijken of de leerling zich goed ontwikkelt. Maar juist wanneer een peuter of een kleuter aan het spelen is, kun je goed zien hoe hij of zij zich ontwikkelt gedurende de tijd. ZieZoEducatief biedt een handig programma waarin de vorderingen bijgehouden kunnen worden. Dit is erg nuttig, omdat men zo niet het overzicht kwijtraakt. Er zijn net zo veel vorderingen als dat er kinderen zijn, dus via ZieZoEducatief is het mogelijk om per kind bij te houden hoe hij of zij zich gedraagt in bepaalde situaties op de kleuterschool. Er zijn verschillende pakketten bij ZieZoEducatief verkrijgbaar, te weten:

  • het volgen van peuters
  • zo leren kleuters volgsysteem
  • digitale versie indicatie criterialijsten (DVIC)

Kortom, wij zijn van alle markten thuis en bij ZieZoEducatief vindt u altijd direct wat u zoekt. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? U wilt toch ook niet uren lopen zoeken naar die ene geschikte aanbieder op dit vlak? U wilt toch ook gelijk de firma te pakken krijgen die u zoekt? Gelukkig bent u bij ons meteen al aan het juiste adres voor volgsystemen voor de jongere leerlingen in het basisonderwijs. Wij van ZieZoEducatief hebben al heel veel juffen en meesters en meewerkend personeel op basisscholen vooruit geholpen met onze unieke software. Alles wat wij te bieden hebben is helemaal niet moeilijk. De programma’s zijn gemakkelijk eigen te maken, waardoor zelfs de grootste digibeten er nog steeds mee uit de voeten kunnen. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Kies dus voor gemak en overzicht, kies voor ZieZoEducatief! Daar wordt u altijd beter van.

Wist u dat een pakket van ZieZoEducatief helemaal niet duur hoeft te zijn?

Veel juffen en meesters zijn gewend dat investeren in het volgen van leerlingen erg veel kosten met zich mee kan brengen. En dat terwijl ook basisscholen steeds vaker met bezuinigingen te maken krijgen. Zij hebben niet meer dat ruime budget dat zij pak ‘m beet tien jaar geleden hadden. Herkent u zich hierin? Heeft uw school ook steeds minder geld te besteden, maar wilt u wel graag blijven investeren in het bijhouden van de prestaties van uw leerlingen? Kies dan voor de hulp van ZieZoEducatief. ZieZoEducatief biedt oplossingen op maat, die ook nog eens niet duur zijn. Als u dus als school met ons in zee gaat, dan hoeft u niet te diep in de buidel te tasten. Daar kunt u zeker van op aan. Het staat dan ook als een paal boven water dat het een goed idee is om voor ons te kiezen, omdat u bij ons de beste prijs kwaliteit verhouding kunt vinden. Vanuit onze filosofie om het onderwijs beter te maken snappen wij maar al te goed dat u nog wat budget over wilt houden voor de aanschaf van nieuwe speeltoestellen op het schoolplein, of voor een klassenuitje. Daarom houdt ZieZoEducatief te prijzen altijd laag. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens zou willen investeren in een volgsysteem voor basisschoolleerlingen, dan bent u bij ZieZoEducatief voordelig uit. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerste even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit, zodat u er zeker van zult zijn dat er geen addertje onder het gras zit? Neem dan even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag alle ins en outs van de programma’s van ZieZoEducatief. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Op een eenvoudige wijze de ontwikkelingen van kinderen bijhouden

ZieZoEducatief is gespecialiseerd in het basisonderwijs. Wij ontwikkelen handige softwarepakketten die u gemakkelijk kunt gebruiken om de prestaties van een basisschoolleerling in de gaten te houden. Gelukkig gaat dit heel eenvoudig, zodat u geen vergaande kennis van computers hoeft te hebben om hiermee te kunnen werken. Klinkt dit goed en wilt u wel wat meer informatie over deze pakketten? Wilt u eerst weten waar u aan toe bent, voordat u een definitieve keuze maakt? Wij snappen dit maar al te goed. Een impulsieve beslissing nemen is nog nooit een goed idee gebleken. Het is beter om er even over na te denken en u eerst goed te laten informeren. Als u meer wilt weten, dan:

  • verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide en geheel vernieuwde website, waar u meer info kunt vinden
  • kunt u te allen tijde even contact met ons opnemen via de telefoon, de mail of het contactformulier op onze website
  • hebt u de mogelijkheid om ons te bezoeken in Hengelo, zodat wij u persoonlijk bij kunnen praten op dit gebied

Op deze manier kunt u heel weloverwogen een keuze maken voor een pakket van ZieZoEducatief. Schroom dus niet en stuur ons vandaag nog een bericht. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ZieZoEducatief. Daar kunt u zeker van op aan!

Voor meer info : http://www.zze.nl/