Ererondje
Image default
Bedrijven

Alles over producten importeren vanuit China: u vindt het hier

Aan producten importeren vanuit China zijn nogal wat regels en voorwaarden, haken en ogen verbonden. Voor iemand die hier niet voldoende afweet, is het een waar mijnenveld. Wilt u van de andere kant van de wereld – uit China, of een ander land in het Verre Oosten – producten importeren, dan kunt u hier het beste een partner voor inschakelen die veel van de regelgeving in het land in kwestie afweet. Kies voor CSP, want dit bedrijf maakt gebruik van een breed netwerk van lokale partners in China, die eventueel zelfs lokaal voor u kunnen produceren. Het bedrijf maakt duidelijke afspraken met u, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Weten van welke diensten de opdrachtgever gebruik maakt? U krijgt altijd een exact overzicht van de kosten (zonder verborgen kosten). Producten importeren vanuit China kan verrassend eenvoudig en snel. Ook mag u rekenen op kwaliteitscontroles van producten.

Uw kosten overzichtelijk op een rijtje

Kosten gemaakt met producten importeren vanuit China? U krijgt alle kosten overzichtelijk en gedetailleerd op een rijtje. Er worden geen verborgen kosten aan u in rekening gebracht. Dat is op z’n zachtst gezegd, een geruststellende gedachte. Aan de hand van duidelijke afspraken en overzichtelijke kosten weet u altijd precies waar u als bedrijf aan toe bent. Een ander groot voordeel van producten importeren vanuit China met CSP is dat dit bedrijf u uitgebreid informeert als u op meer maatschappelijk verantwoorde wijze wilt ondernemen. U krijgt een bondig overzicht van de mogelijkheden die binnen handbereik liggen. De expert op het gebied van producten importeren vanuit China voorziet u van alle informatie die u hebben wil.

Commercieel én ethisch standpunt

De mogelijkheden voor ethisch en commercieel verantwoord ondernemen zijn talloos. De expert houdt u op de hoogte van de mogelijkheden en laat zien welke oplossingen in praktijk voor de minste wrijving zullen zorgen. Leveranciers worden gescand op leefbaar inkomen, kinderarbeid, arbeidsomstandigheden en het gebruik van materialen die ecologisch verantwoord zijn.

https://www.cspacific.com/