Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Alles wat je moet weten over e-fulfilment

Gaat de groei van uw webshop zo goed, dat u steeds vaker ruimte tekort komt en dat u het overzicht kwijt raakt? Gaat er zoveel tijd in de logistieke afwikkeling zitten, dat u niet meer toekomt aan andere belangrijke elementen om uw webshop te runnen en overweegt u hierdoor een andere werkruimte of om zelfs uw webshop op te heffen? Niet doen! Het is juist een prachtig gegeven dat u ondernemerschap groeit, maar het is niet de bedoeling dat u daardoor, door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht is dit een uitgelezen moment om tijdrovende taken te delegeren en uit handen te geven?  Tegenwoordig bestaat er de mogelijkheid om middels e-fulfilment de online logistiek uit te besteden. Hiermee genereert u meer tijd voor ondernemen en heeft u weer de volledige aandacht voor uw webshop, zonder u druk te hoeven maken over de logistieke afhandeling. Er komt weer ruimte vrij om tijd te besteden aan de leuke en creatieve dingen binnen uw onderneming. 

De voordelen van e-fulfilment

De bestellingen worden efficiënter naar uw klant verzonden, de bezorgopties zijn ruimer en uw bedrijf profiteert van schaalvoordelen. Wij beseffen ons ter degen dat het versturen van postpakketten meer omhelst dan logistieke efficiëntie, ook het klantcontact hierbij is van wezenlijk belang. U vergroot de kans dat klanten terug blijven keren, wanneer zij tevreden zijn over een soepele afwikkeling van het verloop van bestellen en bezorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij het hoge verwachtingspatroon van consumenten en daar spelen wij feilloos op in.  U kunt diensten afnemen naar eigen gelang en daar waar u het nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan Warehousing, Pick & Pack service, Warehouse Management Systeem, Retourverwerking en Klantenservice. Met deze mogelijkheden bieden wij oplossingen op maat. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze dienstverlening zien wij graag als een partnerschap, waardoor wij ons oprecht mede verantwoordelijk voelen voor uw groeiende succes. Wij zijn kundig en professioneel in ons vakgebied en stellen betrokkenheid en persoonlijke en open communicatie hoog in het vaandel. Het logistieke proces van uw onderneming is gegarandeerd in vertrouwde handen bij ons.  Wilt u meer weten over het effectief inzetten van e-fulfilment binnen uw onderneming en ziet u het zitten om het logistieke verloop uit te besteden aan Surlogic, zodat u weer volop de tijd over houdt voor uw passie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren in welke strategie voor u de beste is.

 

Voor meer info : https://surlogic.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Transport Barneveld laten uit te voeren

Altijd al zelf willen leren vliegen? Bij vliegveld Hilversum kan dit!

Verpakkingsmateriaal;’ het materiaal van de huidige maatschappij’.