Ererondje
Image default
Zakelijk

Bedankje voor de zorg

De zorg heeft het op dit moment zwaar, van personeelstekort tot corona. De dag van de zorg is het ideale moment om jouw team te bedanken! Vaak wordt er dan een kleinigheidje gegeven. Denk een aan de dag van de zorg cadeau bij Happibox. Zo verras je jouw personeel met een mooi geschenk wat door de brievenbus past! Zo laat je zien dat je hun inzet waardeert en dat je ze natuurlijk niet vergeten bent.

 

Ruim aanbod aan geschenken

Je hebt genoeg keuze uit verschillende geschenken. Zo heb je leuke bloemen boxen, ideaal voor personeel met groene vingers! Zelf een bijenhotel maken, dat is ook een box wat je kunt geven. Je hebt er ook altijd bakliefhebbers tussen zitten. Hier is ook aan gedacht, boxen waar ze zelf lekkere creaties mee kunnen maken. Vind je het toch lastig om het perfecte cadeau te kiezen? Daarvoor heb je chocoladecadeau, filmbox of theepakketten. Wil je liever zelf creatief zijn is dit ook mogelijk. Je kunt ook zelf een pakket samenstellen. Zo kun je ieder pakket perfect maken voor jouw team!

Het kiezen van een passend geschenk kan nog al veel tijd innemen. Vooral als je een groot team hebt waar je mee samen werkt. Hier heeft Happibox een oplossing voor. Dit bedrijf heeft een aantal standaard concepten bedacht, wat je op elk moment kunt geven! Natuurlijk worden deze helemaal gepersonaliseerd naar jouw wens! Ben je toch op zoek naar een maatwerk product? Dit is ook mogelijk, het team denkt graag met je mee tot er een unieke verrassing uit komt. Voor meer informatie, neem contact op of neem een bezoekje aan de website.