Ererondje
Image default
Bedrijven

Beni Ouarain kleed

De laatste jaren zijn interieur artikelen afkomstig uit de Marokkaanse huisstijl helemaal trendy. Van lampen tot kussens maar ook zeker vloerkleden. En dan specifiek de Beni Ouarain kleden. Omdat ze kleedjes zo veelzijdig zijn passen ze binnen elke huisstijl. Of jij thuis nu een modern en strak interieur hebt of juist een industriële look, een Marokkaans kleed past overal bij. Deze kleden worden gemaakt van echt schapenwol en zijn daarom vaak wit of crème van kleur. Dit gebeurd allemaal op de hand. Doordat deze met de hand worden gemaakt heeft elk kleed een andere afmeting, vorm en uiterlijk. Elk kleed heeft een ander motief en deze motieven hebben stuk voor stuk een eigen betekenis. Deze kenmerken zijn allemaal unieke aspecten van een Marokkaans kleed.

Als de tapijten en kleedjes gereed zijn worden ze bij elkaar gelegd om te drogen. Door het hoge UV gehalte van de zon in het Atlas gebergte krijgen de kleedjes hun unieke tint.

 

 

Frisse sfeer

 

Wil je de kamers in jouw woning voorzien van een leuke, gezellige sfeer? Neem dan eens in overweging om een traditioneel Marokkaans kleed aan te schaffen. Deze Beni Ouarain kleden zijn geschikt voor elk soort kamer. Van woonkamer en slaapkamer tot kinderkamer en speelkamer. Een Marokkaans kleed is een echte sfeermaker voor elk soort ruimte.

 

Marokkaans kleed kopen

 

Interesse in een Beni Ouarain kleed of tapijt, neem dan eens een kijkje op de website van Ghalia. Behalve kleedjes en kussens verkopen zij ook Oosterse lampen en andere Arabische accessoires voor in huis. De producten worden gekocht via betrouwbare handelaren in Marokko die al generaties lang in het vaak zitten. Zij staan direct in contact met deze handelaren. Op deze manier is er altijd zekerheid dat het geld in de juiste handen terecht komt. De handelaren hebben nauw contact met inwoners van vele Berbers dorpjes en kunnen daarom altijd de meest unieke Beni Ouarain kleden op de kop tikken. Voordat alle tapijten en kleedjes naar Nederland komen, worden ze in Marokko verzameld en nog eenmaal gronding gewassen, gedroogd en waar nodig nog hersteld. Je hoeft dus niet naar Marokko om een mooi tapijt te kunnen kopen.

https://www.ghalia.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorg dat je webwinkel gevonden wordt in Google

Invloed van social media

Zo moet je een stoppenkast onderhouden