Ererondje
Image default
Dienstverlening

Bent u op zoek naar een mooie urn voor uw overleden huisdier?

Als uw huisdier komt te overlijden, dan is dat een groot verlies voor uw gezin. Ineens is het stil in huis of staat er niemand meer vrolijk in de woonkamer te wachten als u thuiskomt. Een hond, kat of ander huisdier is een echte toevoeging aan uw gezin en als hij of zij er ineens niet meer is, dan kan dit erg emotioneel zijn. Het is daarom belangrijk om goed afscheid van uw trouwe beestje te nemen. Bij dierencrematorium en -begraafplaats Kolleweidenhof in Heelweg realiseren ze een prachtige urn, gedenkteken of begraafplaats om uw huisdier een waardig afscheid te geven.

Ontdek de diensten van deze dierenbegraafplaats en -crematorium

Het Kolleweidenhof beschikt over een crematorium en opbaarruimtes om u op een waardige manier afscheid te laten nemen van uw huisdier. De organisatie beschikt daarnaast over een groot terrein waar uw dier kan worden begraven of uitgestrooid. De begraafsplaats en urnenmuur is zeven dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk, zodat u in alle rust uw huisdier kunt bezoeken en gedenken. Wilt u liever een urn of gedenkteken voor uw huisdier in uw eigen huis neerzetten? Dan kunt u een urn bestellen. Bij deze organisatie koopt u een basisurn met of zonder pootafdruk, een aluminiumurn, messingurn of keramische urn. Zo heeft uw huisdier altijd een mooi plekje bij u in huis, waar u hem of haar kunt blijven gedenken.

Neem contact op met deze organisatie

Wilt u een urn bestellen om een mooi plekje in huis voor uw huisdier te creëren? Bekijk dan het aanbod online en bestel uw gewenste urn. In het ruime assortiment vindt u zeker een gedenkteken dat mooi bij uw huisdier past. Wilt u uw dier begraven of uitstrooien op het terrein van de Kolleweidenhof in Heelweg? Neem dan contact op met deze organisatie om de mogelijkheden te bespreken. Ze luisteren graag naar uw wensen om een afscheid op maat te realiseren.

https://kolleweidenhof.nl/