Ererondje
Image default
Bedrijven

Bescherm je belangrijke documenten!

Niet alleen ongewenste gasten kunnen een bedreiging zijn voor je waardevolle documentent, maar ook brand is een gevaar voor deze documenten. Met een brandwerende archiefkast van Kluis&Co bescherm je je wardevolle documenten optimaal tegen brand.

Kluis&Co is de webwinkel van Kop Beveiliging uit Leerdam (Gelderland, centraal gelegen in Nederland) op het gebied van kluizen en brandwerende archiefkasten.

Online een solide, brandwerende archiefkast kopen bij Kluis&Co betekent scherpe prijzen, maar ook andere / aanvullende diensten en producten van een erkend beveiligingsbedrijf. Denk hierbij aan professionele installatie, door ervaren vakmensen en beveiligingsadvies. In de webwinkel van Kluis&Co vind je niet alleen de betere / beste merken, maar ook advies op het gebied van beveiliging. Kluis&Co is er zowel voor particuliere en zakelijke klanten. Kluis&Co levert onder andere de volgende bekende merken: Juwel, Salvus, Sistec en Sentry. Van kleinere mobiele kluizen voor particulieren tot grote, brandwerende archiefkasten voor grote ondernemingen. Kluis&Co heeft het allemaal op voorraad. Je kan in de webwinkel eenvoudig en veilig betalen via iDeal of PayPal. Naast het enorme assortiment kluizen en archiefkasten kun je bij Kluis&Co ook terecht voor accessoires zoals sloten, extra planken etc. Beveilig je waardevolle documenten vanaf nu tegen diefstal en brand met de kluizen en archiefkasten van Kluis&Co.

Wil je de producten offline bewonderen dan kan dat uiteraard ook in de showroom van Kop Beveiliging in Leerdam. Voor vragen kun je ook gewoon bellen en mailen met Kop Beveiliging.

Voor meer info : http://www.kluisenco.nl

Gerelateerde artikelen

Een auto huren voor uw vakantie doet u nabij Maastricht

Gebruik van een taxi Delft Schiphol

Effectiever werken met een Scrum Training