Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Bescherm je goederen

Bescherm je goederen

Het is belangrijk om je goederen, meubels en machines te beschermen. Daarvoor is het handig om deze materialen af te dekken met een zeil of doek. Hierdoor raken jouw materialen niet beschadigd en vuil. Bij Nettenshop vind je een breed assortiment aan afdekzeilen en doeken om uw materialen te beschermen. Deze vind je in verschillende soorten en maten zodat ze precies afstemmen met jouw materialen. 

 

Vele soorten zeilen en doeken

Voordat je op zoek gaat naar een afdekzeil of doek is het belangrijk om te na te gaan waarvoor je een zeil of doek zoekt. Wil je bijvoorbeeld jouw goederen in een aanhanger beschermen of wil je jouw zwembad afdekken? Zo bestaan er een aantal soorten stoffen waarmee je jouw materialen kunt beschermen. HDPE-kunststof is bijvoorbeeld geschikt voor het afschermen van je achtertuin of het vervoeren van zand in een aanhanger. Afdekzeilen van bisonyl zijn bijvoorbeeld geschikt voor het afdekken van een vrachtwagen. Daarnaast biedt Nettenshop ook nog PVC-doeken, meganyl afdekzeilen, gaaskleden en normale afdekzeilen aan. Door dit brede assortiment is het zeker handig om nettenshop.nl te benaderen voor jouw ideale afdekzeil of doek. Het is namelijk belangrijk om te weten welk materiaal zich het beste leent voor jouw gewenste afdekzeil of doek.

 

Een maat kiezen

Nettenshop biedt verschillende soorten afdekzeilen en doeken aan een allerlei maten. Zo kan je op nettenshop.nl kiezen uit de basisformaten van de zeilen en doeken. Daarnaast kan je vragen om specifieke afmetingen voor bijvoorbeeld jouw zwembad. Elk zwembad verschilt namelijk van afmetingen en het moet natuurlijk precies afgedekt worden. We raden je wel aan om net wat extra meters te bestellen. Zo weet je zeker dat een instrument volledig is afgedekt en dat er niets uitsteekt. Meet van tevoren jouw materialen op en selecteer het meeste gepaste formaat op de website. Vervolgens kun je ook kiezen voor je gewenste kleur en materiaal en kan je de bestelling plaatsen. 

 

Bestellen bij Nettenshop

Op nettenshop.nl kun je gemakkelijk je gewenste zeil of doek bestellen. De gemiddelde bezorgtijd bedraagt 10 werkdagen en tegen extra betaling kan je jouw zeil of doek met spoed laten bezorgen. Bekijk ons assortiment aan dekzeilen en doeken op nettenshop.nl. 

 

Gerelateerde artikelen

Leuke tips om te besparen op je boodschappen

Bestel uw hebbedingetjes en benodigdheden bij deze webshop

Auto verkopen