Ererondje
Image default
Bedrijven

Bij deze aanbieder kunt u een professionele luchtreiniger voor op kantoor kopen

Het openzetten van ramen en deuren is niet genoeg om uw kantoorruimte van frisse, schone lucht te voorzien. Dit kan er zelfs voor zorgen dat medewerkers met een allergie, zoals hooikoorts, meer last hebben van hun klachten. Om de lucht in de ruimte optimaal te reinigen, is het een goed idee om een professionele luchtreiniger met HEPA-filter te kopen. Faton Health is dé specialist op het gebied van luchtzuiveraars en heeft een speciale Home & Small Business Line ontwikkeld voor op kantoor. Bent u benieuwd naar de voordelen van de aanschaf van een luchtreiniger? Lees dan verder!

Wat is het belang van frisse, gereinigde lucht op kantoor?

Door een professionele luchtreiniger met HEPA-filter te kopen, worden schadelijke deeltjes zoals pollen, stof, bacteriën en virussen uit de lucht gehaald en gefilterd. De systemen van Faton Health zijn bewezen effectief en filteren 99,95% van de deeltjes in de lucht. De luchtzuiveraar is bovendien 24 uur per dag en zeven dag per week actief, ook wanneer er niemand op kantoor aanwezig is, waardoor u continu van schone lucht geniet. Deze schone lucht zorgt ervoor dat:

  • Medewerkers zich productiever voelen en zich beter kunnen concentreren op hun taken;
  • Het algemene welzijn van uw medewerkers verhoogt en de gemoedstoestand verbetert. Dit zorgt weer voor minder ziekteverzuim;
  • Klachten die veroorzaakt zijn door allergieën voor bijvoorbeeld pollen of stof verminderen.

Ontdek de mogelijkheden voor uw kantoorruimte

Welke professionele luchtreiniger met HEPA-filter u het best kunt kopen, hangt af van het aantal vierkante meters, de hoogte van de plafonds en hoeveel medewerkers er op kantoor aanwezig zijn. Voor kleinere kantoorruimtes volstaat een luchtzuiveraar uit de Home & Small Business Line. Het gehele overzicht van luchtreinigers voor op kantoor vindt u op de website van Faton Health. Hier vindt u bovendien de contactmogelijkheden van deze aanbieder voor vrijblijvend advies op basis van uw situatie.