Ererondje
Image default
Bedrijven

Dagje uit Den Haag

Ben jij ook zo benieuwd wat er in de stad achter de duinen allemaal te beleven valt? Nou vrees niet want zomer of winter, in Den Haag is altijd wel wat te beleven! In deze blog gaan we een aantal leuke bezienswaardigheden in Den Haag benoemen, zodat jij precies weet waar je naartoe moet.

Taxi Den Haag

Geen zin om te verdwalen met het openbaar vervoer? Met taxi Den Haag kan jij gemakkelijk deze leuke stad verkennen en ontdekken. Taxi Den Haag kan je zelfs aanbevelingen geven, waardoor jij de beste plekjes die alleen de lokale bewoners kennen, kunt ontdekken.

Boot varen in Den Haag

In Den Haag is veel water, wat is nu een leukere manier om deze prachtige stad te verkennen, dan via het water? Op een heerlijk zomerse dag in het zonnetje. Er zijn zelfs bedrijven waar je zelf de boot mag besturen!

De Haagse markt is een bezoekje waard

Ben je nog niet uitgekeken? Loop dan eens over de Haagse markt, op deze markt kijk jij je ogen uit en het is ook nog eens een feest voor de smaak papillen! Hier kan je genieten van de verschillende culturen en smaken die er in Den Haag te vinden zijn en verkopen ze ook nog eens van alles, van drogisterij artikelen tot kleding!

Musea in Den Haag

Voor de kunstliefhebber is Den Haag ook een geweldige stad om te bezoeken. Er zijn namelijk verschillende musea in deze stad te vinden. Houdt je van kunst? Dan is het kunstmuseum in Den Haag een goede optie. Maar er is ook nog een fotomuseum, buitenmuseum, historisch museum, het Mauritshuis, het COMM en nog veel meer!

Madurodam

Heb jij kleintjes? Misschien willen zij zich wel héél groot voelen in Madurodam! Hier zijn vele interactieve activiteiten waardoor de kleintjes de hoofdrol spelen in deze grote mini plek!

https://denhaagtax.nl/