Ererondje
Image default
Bedrijven

De behandeling bij de Leerverfshop

Het is van groot belang dat u goed weet hoe u om moet gaan met leer. Als u bezig bent met de leerverf is het heel erg belangrijk om de ondergrond goed voor te behandelen. Het maakt niet uit met welke kleur je gaat werken, want er zijn bepaalde handelingen die je moet verrichten voordat je gaat werken met leer. Het allerbelangrijkste voor de voorbehandeling is namelijk een schoon oppervlak van de schoen.

Deze voorbehandeling kan je voor elkaar krijgen met de Angelus Preparer en de Deglazer. Hiermee zorg je dat het oppervlak helemaal vrij is van vet en dat er eventuele finish uit de fabriek wordt verwijdert. Als je deze stap goed hebt doorlopen kan je verder gaan met het proces, want nu kan de verf goed plakken op het oppervlak en kan je het allerbeste resultaat verwachten. De twee bovengenoemde merken zijn speciaal gemaakt voor de gladde lederen oppervlakten. Deze producten kan je natuurlijk verkrijgen bij de leerverfshop. Kijk uit wanneer suède stoffen in het spel zijn en wanneer deze schoongemaakt moeten worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat je deze oppervlakten gaat schoon maken met de Angelus Preparer en de Deglazer. Dit kan namelijk gewoon met de normale schoonmaakmiddelen. Een voorbeeld van een standaard schoonmaakmiddel is de Angelus Easy Cleaner. Wanneer u klaar bent met de stappen van de voorbehandeling is het uitermate belangrijk om de nabehandeling niet te vergeten.

Als u van te voren heeft bedacht wat voor effect u wilt geven met behulp van de leerverf en u heeft het eindresultaat bereikt kan u verder gaan met het nabehandelingsproces. U kunt met behulp van de klassieke kleuren van de Angelus leerverf, de kleuren blauw, zwart en wit, hebben met een lichte glans vanuit zichzelf. Met de kleur neon bereikt u het matte effect meer. Voor verdere informatie kunt u bij de leerverfshop terecht voor uw vragen. Koop nu uw schoenverf en uw suede verf!

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl/