Ererondje
Image default
Bedrijven

De beste makelaar van Rotterdam

De beste makelaar in Rotterdam om je duizenden euro’s te besparen bij de aankoop van een nieuwe woning is Mevrouw de Makelaar. In Rotterdam en omgeving wordt Mevrouw de Aankoopmakelaar vertegenwoordigd door Annemieke Roos. Annemieke zit al ruim 15 jaar in de woningbranche en sinds 2001 is ze makelaar / taxateur.

Annemieke houdt zich als aankoopmakelaar alleen bezig met de aankoop van woningen en dus niet met de verkoop. Zo zijn er geen tegenstrijdige belangen.

Annemiek helpt je met het vinden van dat huis dat nog niet te koop staat, het lezen van de stukken van de Vereniging van eigenaar, het ontdekken van verborgen gebreken en het zorgen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs. Annemiek kijkt ook door de eventueel prachtige woninginrichting heen en kijkt naar de zaken die echt belangrijk zijn.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al meerdere malen uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Laat Annemiek je ontzorgen en je de beste prijs voor jouw nieuwe droomwoning realiseren!

Voor meer info : http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam/