Ererondje
Image default
Bedrijven

De diensten van CBBS

CBBS ondersteunt bedrijven in alle aspecten van personele dienstverlening. Dat doen we voor meer dan 2500 ondernemers en accountants- en administratiekantoren in Nederland. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie bij ons terecht. Zo creëren wij voor onze klanten tijd voor ondernemen.

CBBS HR & Payroll services BV heeft zich sinds de oprichting in 1983 gespecialiseerd in het inrichten en ondersteunen van de Visma Raet salaris- en HRM-producten. In bezit van de juiste ervaring ondersteunt en helpt CBBS-klanten in alle aspecten op het gebied van personele dienstverlening.

Onze kernwaarden zijn flexibel, persoonlijk en gedegen te werk gaan. Wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die bij u past. Geeft ons uitgebreide standaardpakket niet het antwoord op al uw vragen? Dan kijken we samen of een maatoplossing meer geschikt is voor u. Net als onze software ontwikkelen onze programmeurs al het maatwerk zelf.

We geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom komen en blijven we graag met u in gesprek. Zo weten we wat u bezighoudt, welke vragen u heeft en waar u tegenaan loopt tijdens het ondernemen. En mocht u tegen problemen aanlopen, dan zorgen onze helpdesk medewerkers voor een snelle en adequate afhandeling van uw vraag.

In alles wat wij doen staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. We hebben veel (branche specifieke) kennis in huis en gebruiken deze om ons aanbod steeds te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat u bij ons nooit te veel betaalt voor een loonstrook.

Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren. Uw medewerkers zijn tenslotte uw kostbaarste zakelijke bezit. Wij ondersteunen u graag met uw salarisadministratie. Zo bespaart u tijd en heeft u geen omkijken meer naar uw loonadministratie. Al meer dan 2.500 bedrijven gingen u voor! Zij maken gebruik van onze eenvoudige onlinesalarisservice.

Onze salarisservice koppelt met diverse financiële en softwarepakketten voor projectadministratie. Zo heeft u snel en makkelijk inzicht in uw complete financiële administratie. Handmatige handelingen worden geminimaliseerd.  Daarnaast koppelt onze salarisservice naadloos met HR Dashboard. Met HR Dasboard heeft u met één druk op de knop een totaaloverzicht van uw salarisadministratie en personeelsinformatie!

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/