Ererondje
Image default
Groothandel

Dé groothandel voor uw bakkersproducten

Hart Delicious is uw groothandel voor kwalitatieve bake-off, bakkersproducten en churros. Deze groothandel, gevestigd in Lijnden, is al meer dan 80 jaar betrouwbare leverancier in kwalitatief hoogwaardige bakkersproducten en churros. Dit specialisme is iets waar de mensen van Hart Delicious zich met hart en ziel voor inzetten. Naast het uitgebreide assortiment aan bakkersproducten staan kwaliteit, versheid en service voorop bij deze specialist in bakkersproducten. Kom langs voor uw bakkersproducten.

Een groot assortiment bakkersproducten

Als specialistische leverancier staat Hart Delicious als groothandel voor elke bakker garant voor een uiteenlopend assortiment aan verse bakkerijproducten, zoals churros. Dit uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit seizoensproducten, taarten, cheesecakes, donuts, muffins en churros. Stuk voor stuk zijn deze prachtige producten bereid met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Alle bakkersproducten van Hart Delicious zijn altijd uit voorraad leverbaar, en ze komen met goed uitgeruste diepvrieswagens uw kant op. De levertijden zijn kort, waardoor u in rap tempo uw klanten kan voorzien van heerlijke bakproducten.

Machines en andere accessoires

Deze gespecialiseerde groothandel uit Lijnden is niet uitsluitend leverancier van bakkersproducten en churros, maar tevens uw partner voor bakkersmachines en accessoires. Deze machines zijn uitstekend voor uw bakkerij door hun kwalitatief sterke materiaal, zodat u hier prettig mee werkt in uw bakkerij. Deze groothandel voor bakkersproducten is ook uw adres voor alles wat u nodig heeft om churros te maken. Naast de kant-en-klare, diepgevroren churros kan het natuurlijk zo zijn dat u al bakker het liefst zelf uw churros maakt. Hiervoor heeft deze groothandel in bakkersproducten churros-mixen en machines om de churros te bereiden. In de speciale conveyor toaster worden je churros heerlijk knapperig en in de daarvoor gemaakte lekbak komt u van het vet af. Tenslotte doet u de Spaanse donuts, zoals ze ook wel genoemd worden, in de speciale churro zakjes die u in een standaard op uw toonbank plaatst terwijl de klant watertandend zijn of haar bestelling afrekent.

https://www.hartdelicious.nl/