Ererondje
Image default
Tweewielers

De iPhone van elektrische steps

Het Boosted Rev-model is niet meer leverbaar! Mogelijk vindt u nog steeds enkele eenheden in hun winkel, maar u krijgt geen ondersteuning voor onderdelen en de garantie is beperkt. Als je een vergelijkbare step wilt, met hetzelfde kwaliteit- en prestatieniveau, in dezelfde prijsklasse en zelfs hetzelfde waterdichtheidsniveau, raad ik je aan om de EMove Cruiser te bekijken (volledige recensie hier).

Je hebt misschien het gezegde “je krijgt waar je voor betaalt” gehoord.

Als het gaat om elektrische steps, bevestigt de Boosted Rev dit.

Het is niet de meest populaire step die er is. daar, maar het is de meest populaire in de high-end prijsklasse.

Ik heb er nu een voor 4 maanden en ik denk dat de prijs meer dan gerechtvaardigd is.

Dit is de volledige recensie van de Boosted Rev:

 • het bestellen van de Boosted Rev is een eenvoudig, soepel proces

 • het uitpakken en in elkaar zetten is een droom

 • met zijn kenmerkende versnellings-/remwiel is het rijden op de Boosted Rev een unieke, eenvoudige maar rijke ervaring

 • dit is een echte step van hoge kwaliteit – na 4 maanden en 1300 kilometer is er geen enkel onderdeel meer geworden, er zit geen schroef los, er is niets misgegaan

 • het is een van de fe w steps met drie remsystemen – regeneratieve, mechanische en achterspatbordvoetsystemen

 • Boosted Rev ziet er zo gepolijst uit, het is de iPhone onder de steps

 • dit is een van de weinige steps dat is echt waterdicht, met een IP-classificatie van IPX7, ik heb er meerdere keren zonder problemen mee door de regen gereden

 • Ik heb een topsnelheid behaald van 43 km/u en een bereik van 22 kilometer

 • de 9-inch luchtbanden zorgen voor een zeer comfortabele rit

 • de step heeft een sterke koplamp, een schitterend LED-scherm en bedieningselementen,

 • mijn eerste opmerking is dat hij 21 kilogram weegt, wat hem niet zo draagbaar maakt

 • mijn tweede opmerking is dat de app wel wat verbetering kan gebruiken

Al met al is dit een geweldige high-end step die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Hier zijn alle redenen waarom.

Uitpakken en monteren

De Boosted Rev kwam aan in een gelikte, strakke doos. Hij had een serieus gewicht van 30 kg (66,5 lbs).

Het openen deed me denken aan het uitpakken van een nieuwe iPhone om de een of andere reden, een zeer exclusief, stijlvol gevoel voor de hele ervaring.

De volgende onderdelen zijn inbegrepen in het pakket:

 • step

 • stuur

 • gebruikershandleiding

 • 1 jaar garantie

 • oplader

 • 2 binnenbanden

Pak hem uit door de clips van de doos te verwijderen. Gooi ze niet weg, want je hebt ze misschien nodig als je het product terug moet sturen.

Het montageproces is heel eenvoudig.

Zoals bij bijna elke andere step in de wereld, steek je het stuur in de stuurbuis. Druk ook op de draad in de buis, zorg ervoor dat deze helemaal naar binnen gaat en niet uitsteekt.

Draai het stuur totdat de koplamp naar voren wijst.

Houd het achterspatbord ingedrukt en druk op het stuur naar beneden totdat je een klik hoort, wat betekent dat je het op zijn plaats hebt vergrendeld.

Terwijl je het stuur naar beneden houdt, gebruik je de in de doos geleverde inbussleutel om de bouten bij de koplamp vast te draaien. Draai ze maximaal vast totdat er geen wiebelen meer zijn tussen de buis en het stuur.

Druk tenslotte op het achterspatbord om het stuur los te maken, zodat u het kunt ontgrendelen. Til het stuur op totdat de buis recht is en druk dan de vergrendeling op de buis omhoog om het te vergrendelen.

Tutorial – de Boosted Rev monteren

Uw step is nu volledig gemonteerd. Uiteindelijk kijk je naar een opmerkelijk, duidelijk hoogwaardig, high-end apparaat. Mijn vriend zei voor de grap dat als James Bond ooit een step had, deze hem zou zijn.

Het is mogelijk dat je step gedeeltelijk opgeladen aankomt, dus je kunt hem aanzetten en meteen beginnen met spelen. U kunt de batterij controleren door snel op de aan / uit-knop te drukken.

Als uw batterij bijna leeg is (op één balk), sluit u uw oplader aan en laadt u deze volledig op, anders rijdt u met uw step totdat de batterij bijna leeg is en sluit u de oplader aan.

De kneepjes van het vak

Houd de aan/uit-knop een halve seconde ingedrukt om de step aan te zetten en houd hem twee seconden ingedrukt om hem uit te schakelen.

Rijden met de Boosted Rev is een andere ervaring dan het rijden op een andere step. Zo is het een elektrische step 40 km per uur waar dus wat ervaring voor nodig is.

Het stuur aan de rechterkant wordt gebruikt voor zowel acceleratie als remmen. Door het wiel naar het plus-pictogram (naar u toe) te rollen, versnelt uw step, en door het naar het min-pictogram (van u af) te rollen, wordt de elektrische rem geactiveerd.

Terwijl u technisch gezien vanaf een volledige stop kunt starten, is beginnen met een schop zowel gemakkelijker om wat vaart te krijgen als beter voor de batterij.

Voor veel beginners is dit proces een beetje ongewoon en het kan even wennen zijn. Ik heb het ook meegemaakt – ik heb voornamelijk Xiaomi’s of Razors gereden, en ik had een paar minuten nodig om de nieuwe gasmethode onder de knie te krijgen.

Maar! Na een paar dagen op deze manier te hebben gereden, voelt het alsof ik me niet eens kan voorstellen om terug te gaan naar de oude manier van rijden.

Nogmaals, ik moet de ervaring vergelijken met die van het gebruik van een iPhone. De overstap van een Android naar een iPhone voelde in het begin vreemd, maar na een paar dagen begrijp je niet waarom het niet altijd zo is geweest.

https://nr1elektrischestep.nl/