Ererondje
Image default
Aanbiedingen

De isolatie van uw huis goed geregeld

De isolatie van uw huis verdient zeker uw aandacht. Ten eerste is het zo dat het wooncomfort van de woning een stuk hoger is als het huis goed is geïsoleerd. In de winter wordt de warmte beter vastgehouden waardoor u minder hoeft te stoken om het toch aangenaam warm te laten zijn in uw huis. Als u kiest voor dakisolatie dan zal er minder warmte via het dak ontsnappen. Warme lucht stijgt op, dus vindt via het dak het meeste verlies van warmte plaats. Daarom is isolatie van het dak van uw huis een investering die zeker het overwegen waard is. Daarnaast kunnen zowel de muren als de vloer worden geïsoleerd om het comfort en de energiebesparing nog meer te laten stijgen.

Is isolatie van mijn huis de moeite waard?

Het is zeker de moeite waard om uw woning te laten isoleren. Isolatie van uw huis levert u een gemiddelde besparing van zo’n 30% aan energiekosten op. Maar dat is niet het enige voordeel. Als u kiest voor isolatie van uw huis stijgt daarmee het energielabel van de woning. Daardoor wordt uw huis bij verkoop meer waard. Een energielabel is verplicht bij verkoop of opnieuw verhuren van uw huis. Dit energielabel geeft door middel van een lettercode aan hoe energiezuinig het huis is, A is het hoogst haalbare label.

Een ervaren bedrijf isoleert uw woning vakkundig

Als u isolatie van uw huis overweegt, laat dit dan doen door een ervaren bedrijf. Isolatietechniek Brabant voert al vele jaren woningisolaties uit en is daardoor zeer ervaren in dit werk. De isolatie van de spouwmuren of het dak hoeft niet veel tijd te kosten en u heeft er ook niet veel overlast van. Gaat u de vloer in bijvoorbeeld de woonkamer vervangen? Overweeg dan om vloerisolatie te laten aanbrengen, waardoor u niet alleen een mooie vloer krijgt maar ook meteen flink wat energie bespaart.

https://www.isolatietechniekbrabant.nl