Ererondje
Image default
Aanbiedingen

De lucht filteren op uw werkplaats? Zo doet u dat

Ervaart u problemen met de luchtkwaliteit op werk? Dan wordt het hoog tijd dat u deze gaat filteren. Met Ecotax Filtertechniek is lucht filteren in de werkplaats alles behalve onmogelijk. In feite is het heel eenvoudig. Dankzij één of meerdere ingrepen zullen uw werknemers weer geheel optimaal kunnen functioneren. Schone lucht draagt bij aan een groter welbevinden. Ook draagt gezonde, schone lucht bij aan een verbeterde concentratie, wat de productie zal bevorderen. Kiest u ervoor lucht te filteren op de werkplaats? Dan helpt u uw werknemers enorm. De experts van Ecotax Filtertechniek maken gebruik van filters die naadloos aansluiten op de specifieke situatie van uw bedrijf. Speciaal voor u wordt een veiliger, gezonder werkklimaat gemaakt. U voorkomt dat giftige vloeistoffen, rook, dampen of deeltjes zich vrij kunnen verspreiden. Het filteren van de lucht op de werkplaats is van groot belang voor een gelukkige werkomgeving.

Kies voor de specialist in filtertechnieken

Ecotax Filtertechniek is een specialistisch bedrijf dat zich maar liefst al een kwart eeuw bezighoudt met het filteren van lucht op de werkplaats. U krijgt deskundig advies en ontvangt een plan van aanpak dat specifiek op uw situatie is afgestemd. Wat uw werkplaats ook mag zijn, uw specialist levert altijd een oplossing op maat. De luchtkwaliteit in de werkomgeving neemt af door de uitstoot van lucht, vloeistof, nevel en zelfs oliën van verschillende machines. Om die giftige en vervuilende stoffen zo goed mogelijk op te vangen, worden filters aangebracht. Deze filters zullen gezondheidsklachten bij het personeel tegengaan en ziekteverzuim op termijn verkleinen. U houdt uw werknemers topfit door lucht te filteren op de werkplaats.

Hoe gaat dat, lucht filteren?

Het filteren van lucht op de werkplaats kan op verschillende manieren gebeuren. De twee meest gebruikte methoden zijn centraal en dicht bij de bron. Centrale reiniging houdt in dat alle schadelijke stoffen in één keer worden opgevangen. Kiest u voor dicht bij de bron, dan zullen er meer specialistische filters worden aangebracht om de schadelijke stoffen in kwestie mee op te vangen.

https://www.ecotaxfiltertechniek.nl/